Karabükspor özür diledi

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Kardemir Karabükspor Kulübü yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Ziya Alak, külüp binasında yaptığı basın toplantısında Trabzonspor maçında yaşanan olaylar ve Çarşamba günü oynayacakları Orduspor maçı ile ilgili bilgiler verdi...
ziyaalak_230112.jpg

Öncelikle Trabzon maçında seyircilerinin yapmış olduğu hareketin hiç yakışık almadığını ifade eden Basın sözcüsü Ziya Alak “Biliyorsunuz Trabzonspor ligimizin güçlü ve iddialı takımlarından biri. Biz ligde 5 . yılımızı oynuyoruz ve bu güne kadar Trabzonspor’la 9. maçımızı oynadık, bu maçların 7’sinden mağlup ayrılmışız, ikisinde ise berabere kalmışız. Bu 10. maçımızda güzel bir oyun ile hocanın verdiği güzel taktik sonrası maçtan galibiyetle ayrılmayı bildik. Ben bu nedenle başta hocamız olmak üzere teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Gerçekten 3 puanın alınması gereken bir maçtı. Yolumuza devam etmek anlamında bir maçtı ve 3 puan alarak bunu devam ettirdik. Önümüzdeki haftalara bakacağız ve yükselişimizi hızlı bir şekilde devam ettireceğiz” dedi.

SAHADA YAŞANANLAR HOŞ OLMADI
Ziya Alak maçın ilerleyen dakikalarında yaşananlar için “bize yakışmadı” ifadelerini kullanarak, “Bu olayı sadece Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oluyormuş gibi düşünmemek lazım. Bu tip olaylar Türkiye’nin her stadında yaşanabilen olaylardır. Türkiye’nin her yerinde, buna Avrupa da dahil bu maçlar artık her yerden canlı olarak izlenebiliyor. Biz böyle bir tabloyla insanların karşısına çıkmayalım isterdik. Ama oldu, neticede ben böyle bir olayı yaşadığımız için ve böyle bir olayı ekranlar vasıtası ile izlettirdiğimiz için tüm spor kamuoyundan özür diliyoruz. Tabii ki hiç de hoş olmayan olaylar. Daha önce benzeri kendi kalecimize de yapılmıştı. Biz Karabükspor olarak olumsuzluğun her türlüsüne karşıyız. Bu olayların büyümemesinde çok büyük çaba sarf eden emniyet teşkilatına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ORDU MAÇI BİZİM İÇİN 6 PUANLIK MAÇ
Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Orduspor maçına da değinen Ziya Alak şunları söyledi; “Takımı bugün öğlen saatlerinde Ordu’ya gönderdik. Alt sıralara baktığımızda Orduspor en büyük rakiplerimizden bir tanesi. 6 puanlık bir maç olarak değerlendirmek istiyorum. Bülent Korkmaz hocamızın ifadesi de bu yönde. Bizim için çok önemli bir maç. İki futbolcumuzdan yoksun gidiyoruz, ki bir tanesi sarı kart cezalısı Cernad. Yine Erkan’ın sarı kart cezası var. Ama biz Trabzonspor maçındaki oyunumuzu Orduspor maçında da sahaya yansıtacağımıza inanıyoruz. İnşallah oradan da 3 puanla dönüp yolumuza emin adımlarla devam ederiz”.

KİMSE BAŞARISIZ OLMAK İÇİN BİR İŞE SOYUNMAZ
Sezon başından bu yana çok eleştirildiklerini de söyleyen Ziya Alak “Bizim söylediğimiz bir şey vardı; ‘Sadece biz değil, her kim olursa olsun, yapacağı işte başarıya endekslidir’. Biz de çok eleştiri alıyoruz. Belki son iki haftada sahamızda aldığımız galibiyetler sonrasında bu eleştirilerin tozu biraz azaldı ama bugüne kadar takımımızın gidişatı ile ilgili çok eleştiri aldık. Biz özellikle ara transferde yapacağımız takviyelerle ileride futbol anlayışının daha düzgün olacağının inancını taşıyorduk. Görüyorsunuz ki bunu da 2 maçtır sahamızda yansıtıyoruz. Yeni gelen futbolcu kardeşlerimizden özellikle Mehmet Yıldız son gün geldi ve akşam antrenmana çıkıp ertesi gün de maç oynadı. Jahiç 2 gün önce geldi ve daha birbirlerini bile tanımadan maça çıktılar. Ama bir uyum için de oynadıklarını gördük, inşallah bundan sonra daha iyi olacaklardır diye düşünüyorum” dedi.

“Seyircinin bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Ziya Alak, bundan sonra yapılacak en ufak hareket Karabükspor’ a pahalıya patlar. Bundan sonra yapılacak her yanlış hareket belki de telafisi olmayacak bir sonuç doğurabilecektir. Bundan sonra özellikle evimizdeki maçlarımızda çok daha dikkatli olmamız lazım. Lütfen taraftarlarımız Karabükspor’ a yakışır, Karabük’e yakışır davranışlarda bulunsunlar. Olumsuz hareketlerin içinde olmasınlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Geri