0
EXE RANK
HunTR
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle S.a Arkadaşlar;
Bu görüş ve fikir tamamen kendimce uyguladığım bir olaydır ben kapaksız bir Usb'ye sahibim hal böyle oluncada herhengi bir tehlikeye karşı usb çok açık ve dışardan gelebilecek tehtidler için yem pozisyonunda bende hem sağlam hem uzun ömürlü hemde bozulmaması için kendi kafam'dan bir yol geliştirdim ve bu yolu'da Usb'min ağız kısmına toz kaçınca geliştirdim
şimdi ise gayet sağlam (m.n.d) Ve korunaklı durumda bizde isteriz'ki dış kabuğu olsun yani kapak olmayınca ağız kısmı çok büyük bir tehtid altında ilk başta size saçma gelebilir ama sizde usb'nizi seviyorsanız ve zarar gelsin istemiyorsanız hala sağlam kalmasını istiyor uzun ömürlü olarak kalmasını istiyorsanız benim yönteme başvurabilirsiniz.
gelelim ne yapcağız
- 1 Adet Kağıt alın ( Usb'nizin boyutuna göre)
- 2 kağıdı Usb'nizin boyutuna göre kesin
-3 Kağıdı usb'nizin Ağız kısmına gelicek şekilde Sarın
-4 Sardığınız kağıt ne sıkı nede gevşek olacak ikisinin ortası olursa rahat çıkar ve geri yerine koyabilirsiniz
- 5 siyah izole bant ile güzelce sarın ( kağıt kısmını)
bu 5 işlemi yapın ve usb'nizin ağız kısmı artık güvende yağmurlu bir havada yere düşse bile korku yapmayın
çünki üzerindeki izole bant kağıdı sardığı için usb'niz ıslanmaz
iyi forumlar...
Bu görüş ve fikir tamamen kendimce uyguladığım bir olaydır ben kapaksız bir Usb'ye sahibim hal böyle oluncada herhengi bir tehlikeye karşı usb çok açık ve dışardan gelebilecek tehtidler için yem pozisyonunda bende hem sağlam hem uzun ömürlü hemde bozulmaması için kendi kafam'dan bir yol geliştirdim ve bu yolu'da Usb'min ağız kısmına toz kaçınca geliştirdim

gelelim ne yapcağız
- 1 Adet Kağıt alın ( Usb'nizin boyutuna göre)
- 2 kağıdı Usb'nizin boyutuna göre kesin
-3 Kağıdı usb'nizin Ağız kısmına gelicek şekilde Sarın
-4 Sardığınız kağıt ne sıkı nede gevşek olacak ikisinin ortası olursa rahat çıkar ve geri yerine koyabilirsiniz
- 5 siyah izole bant ile güzelce sarın ( kağıt kısmını)
bu 5 işlemi yapın ve usb'nizin ağız kısmı artık güvende yağmurlu bir havada yere düşse bile korku yapmayın

iyi forumlar...