Kadın - Erkek

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
bir yaşlı kadın ve kocasına birgün genç bir misafir gelmiş adam karısına (peteğim)çay yaparmısın demiş sonra (çiçeğim)şeker getirirmisin demişenson(gülüm)eline sağlık demiş bu lafları kıskanan genç amca hayırdır nebu lakaplar demiş yaşlı adam ise şııııı karı duymasın 3 yıl önce adını unuttumda ondan********

bir gün 1 adam ingilizce öğretmeni olmak için sınava girer sınavda what your name derler adam my name is hikmet der adama tenk you verimaç derler adam deperim geri gaç der

Alışverişten sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer.

Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.

70lik eşlerin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
- Yaw biz senle 20 yıllık arkadaşız sen karına hep güzel sözler söyledin niye hiç ismiyle çağırmadın¿
Adam:
- İsmini hatırlasam çağıracağım.

İki komşu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe çıkmışlar.
Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. İyice sıkıştıklarını farketmişler ama etrafta tuvalet falan bulamamışlar. Bir mezarlığın yanından geçerken biri
- Hadi şurada yapalım kimse görmeden_!
Başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda işlerini bitirmişler.
Temizlenmek için bir şey bulamadıklarından biri külodunu çıkarıp kullanmış, diğeri eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden düşmüş bir bandı alıp kullanmış.
Sabah kocalardan biri uyanıp karısını donsuz olarak sızmış görünce telefona sarılıp öbürünü aramış:
- Yahu biz fena boynuzlandık galiba. Karım eve sabaha karşı ve donsuz olarak dönmüş...
- Sen gene iyisin , bizimkinin kıçına "seni asla unutmayacağız" diye bir de kart yapıştırmışlar..

Selim, yıllardır görüşmediği lise arkadaşı ile sokakta karşılaşmış. Sarılmışlar birbirlerine. Derken arkadaşı evine yemeğe davet etmiş. Gitmişler arkadaşının evine. Ev demeye bin şahit ister. Ev değil sanki saray. Etraf uşaklar, hizmetçilerle dolu. Birlikte oturmuşlar yemeğe. Çorbaları çok güzel bir hizmetçi getirip servis yapmış. Hatun o kadar güzel ve sexi imiş ki Selim'in aleti kalkıp tak diye masanın altına vurmuş. Arkadaşı vaziyeti anlayıp;
- Selim istersen yandaki odada halledebilirsin hizmetçiyi demiş. Selim hizmetçiyi bir güzel becermiş. Tekrar yemek masasına dönmüş. Bu kez yemeği öncekinden daha güzel bir hizmetçi getirmiş. Yine aynı tak sesi. Arkadaşı bunuda ***ürebileceğini söylemiş. Selim ikinciyide halledip masaya dönmüş. Tatlı servisini yapan hizmetçi adeta afrodit kadar güzel olunca aynı tak sesi yine duyulmuş. Arkadaşı onay verince Selim üçüncüyüde halletmiş. Bu sırada Selim'in çişi gelmiş. Arkadaşına tuvaletin yerini sormuş. Arkadaşı;
- Bizim evin tuvaleti arızalı şu bahçeye yapıver demiş. Selim bahçedeki bir ağacın altına işemiş. Daha sonra arkadaşı ile biraz daha sohbet etmişler. Selim'in bu kez büyük tuvaleti gelmiş. Arkadaşı yine bahçeyi kullanabileceğini söylemiş. Selim çıkmış bahçeye bir ağacın altına oturmuş güzelce sıçmış. İşi bitince etrafına bakınmış, en yakındaki ağaçtan kıçını silmek için bir yaprak koparmış. O sırada yanağında sert bir tokatla irkilmiş. Gözünü bir açmış evinde yatağında yatıyor, karısı başına dikilmiş, sinirli sinirli bakıp şunları söylüyor:
- Ulan hayvan, bir kere *iktin tamam, ikinci kez *iktin yine birşey demedim, üçüncü kez *iktin onada birşey demedim, yatağa işedin, yetmezmiş gibi birde sıçtın, onada birşey demedim ama amımdaki kılları niye yoluyorsun!

Kadinin biri hem evliymis hemde üç tane sevgilisi varmis.Birgün kapi çalinmis bi bakmis birinci sevgilisi.Tam onla mercimegi firina verecekler birden kapi çalmış kadın
- Saklan saklan galiba kocam geldi
diyerek adamı buzdolabına sokmuş. Kapıya bir bakmış ikinci sevgilisi.
Tam onla iş pişirecekler yine kapı çalmış onuda çamaşır makinesine sokmuş. Kapıdaki üçüncü sevgilisiymiş. Neyse bununlada tam yatacaklar birden yine kapı çalmış. İşte bu sefer içinden kocam geldi demiş. Adam almış buzdolabına ***ürmüş bakmış dolu çamaşır makinesine ***ürmüş bakmış dolu bakmış olacak gibi değil onuda hemen balkona atmış. Kocası gelmiş ve içinden ulan bugün çok yoruldum bir soğuk bira içeyim demiş. Dolabi bir açmış bir tane adam:
- Napıyon lan burda
- Abi valla dolabı tamir ediyodum
- İyi lan demiş bari şu elbiselerimi makineye atıyım.
Çamaşır makinesini bir açmış bir tane daha adam:
- Napıyon lan¿
- Valla abi ben çamaşır makinesi tamircisiyim.
- Ulan iyi be bari bi temiz hava alalım demiş balkona bir çıkmış bir tane daha adam:
- Lan napıyon sen burda demiş
oda:
- Ulan *mına kodumun oğlu onlara inandın bana inanmazsan ananı s*kerim ben burda otobüs bekliyorum demiş

Adamın biri bankaya gider ve görevli bayana:
- Bu *mına kodumunun bankasına para yatıracam
der kadın adama kızarak:
- Burası nezih bir bankadır küfür edemezsiniz!
der adam yine:
- Bu *mına kodumunun bankasına para yatıracam
der kadın kızar ve müdürü cagırır adam müdürede:
- Bu .mına koydumunun bankasına para yatıracam
der müdür sinirlenir ve:
- Ne kadar yatıracan lan
der adam da
- 1 tirilyon
der müdürde şöyle der
- Siz bu *mına kodumunun bankasına para yatıracağınız parayı bu .mına kodumunun karısı almıyor mu

Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek:
- Yağmurlu havalar da bunu metallere sür, pas yapmaz.
Adam motorunu göstermek üzere kzı arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız:
- Gel seni bize ***ürüp ailem ile tanıştırayım hem de akşam yemeği yeriz.
Hemen arkasından da bir hatırlatmada bulunmuş:
- Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o btün bulaşıkları yıkar.
Adam dört kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık. İçinden "uulan ir konuşursak yandık" demiş. Yemek yerken aklına:
- "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez" fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, öpmüş yine çıt yok. Ulan ben bununla bu işi de pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama yine çıt yok. Adam iyice pişkinliğe vurup "yahu bunun anası da güzelmiş" deyip onunla da yatmış. Tekrardan çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizim ki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış:
- Tamam tamam!!! Koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım!

Bir gelin ve kaynana sürekli kavga ediyorlarmış. Kaynanası ile her gün kavga etmekten bıkan gelin en sonunda ağzını açmış ve söylenmeye başlamış:
- Kadın! Kadın! Sen ne diyorsun¿ Ne demek "ne getirdin bu eve¿"
Üzerini çıkartıp göğüslerini göstererek:
- İki tane kristal avize.
Göbeğini göstererek:
- Bir tane bünyan halı.
Donunu çıkartarak:
- Renkli bir televizyon getirdim. Peki senin oğlun ne getirdi¿ 'Kırık bir anten'. O da benim sayemde düzeliyor!

Kadının biri kocasından iltifat duymak istiyormuş ve kocasına sormuş:
- Sence ben güzel miyim? demiş
Kocası:
- Kıçın tıpkı bir çamaşır makinesine benziyor... demiş, kadın tabi sinir olmuş.
Ertesi gün adamın canı sevişmek istemiş, karısına sırnaşmaya başlamış.
Kadın da:
- Git başımdan küçücük şey için koca çamaşır makinesini çalıştıramam, elinle çitiliyiver.

Adamın birisi ev arıyormuş. Bir emlakçıdan evin anahtarını almış ve bakmaya gitmiş. Evi çok beğenmiş. Tam çıkacakken evin penceresinden karşı evi görmüş. Bir de ne görsün!
Kadın elleriyle göğüslerini okşuyor, adamda *ikine süt şişesi takmış, bir elinde de şemsiye öyle duruyor. Adam dehşet içinde evden çıkıp emlakçıya gelmiş. Evi, biraz önce gördüklerinden sonra tutamayacağını söylemiş ve gördüklerini bir bir emlakçıya anlatmış. Emlakçı da gayet sakin bir şekilde:
- Haa! Onlardan mı bahsediyorsun? Onlar sağır ve dilsiz. Kadın elleriyle göğüslerini okşayarak:
- Göğüslerimde süt kalmadı git çocuğa süt al diyor adamda :
- Dışarıda yağmur yağıyor **kerim sütünü diyor

Adam eczaneye girer sıkıla sıkıla. Eczacı durumu görünce müşterisini rahatlatmaya çalışır.
- Buyrun beyefendi ne istemiştiniz? Yoksa prezervatif mi?
Adam utana sıkıla:
- Yok hayır.
Eczacı:
- Doğum kontrol hapı mı?
Adam
- Hayır oda değil
Eczacı sakin bir sesle:
- Bakın beyefendi burası bir eczane ihtiyacınız ne ise lütfen çekinmeden söyleyin ben sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayım.
Deyince adam aynı utangaçlıkla;
- Şey, ben vazelin isteyecektim de...
Eczacı:
- Hay hay beyefendi bunda utanacak birşey yok ki. Vazelin ellere sürülebilir, dudaklara sürülebir, yada birçok amaç için kullanılabilir.
Deyince adam rahatlamış ve demiş ki:
- İyi o zaman bir *ötlük rica edeyim...

Çok genç bir kadın ile yaşı epeyce ileri olan bir adam evlenmişler. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra adam yatak odasında ölmüş. Karısını mahkemeye çıkartmışlar. Hakim olayı anlatmasını istemiş. Kadın anlatmış:
- Sayın hakim biz kocamla çok mutlu bir evlilik yaptık. Haftada 2 kez düzenli olarak sevişirdik. Kocamın kalp rahatsızlığı olduğundan tempolu sevişirdik. Bu amaçla her 2 saniyede bir çan sesi çıkaran bir saat aldık. Kocam her çan sesi ile ileri geri hareket ediyordu. Ta ki o tramvay evimizin önünden geçerken çan çan diye ses çıkarana kadar...

Adamın canı Çok çekmiştinEşine haydi gel seni ikeyim der kadın döner git ananla bacınla ikiş der.Akşam kadına atlar zorla işini görür.Eşine döner nesıldı der kadın döner gel bereber ikişelim deseydin daha iyi olmazmıydı.

çocuk babasına koşarak gelir baba bana gerçek ile hayal arasındaki farkı anlatırmısın der.baba tamam oğlum der ve şimdi annene git bize tarık akan geldi ne yapayım diye sor bakalım ne söyleyecek der.cocuk bir koşu annesine sorar annesi oğlum sen o beyi yatak odasına al ben hemen gliyorum diye cevap veriri cocuk babasına durumu anlatır babası şimdi aynı soruyu abla sor bakalım o ne cevap verecek çocuk ablasındanda aynı cevabı alır ve babasına sorar baba ben bir şey anlamadım de babada bak evladım tarık akanın bizim eve gelmesi bir hayal ama gerçek olan bizizm evde iki ****** var.

Bir adamla kadın bir gün evlenirler ve gerdek gecesi kadın erkeğin p*pisini görünce:
- Yok ben bunu alamam deyip babasının evine kacmış hemen arkasından adam gelir eve.
Kadın babasına durumu anlatır, adamda p*pisini gösterir babası;

- Ne var kızım bunda?
Kadının verdiği cevap ;
- Şişir şişir babamda görsün!!!

Hocanın biri köyündeki kadına aşık olur. Kadına der ki:
- Ne yapıp edip seni alacağım
der. Ama kadın evlidir ve bu yüzden pek gönlü yoktur. Kadın hocaya sana varırım ama 3 şartım var der. Hocada söyle der.
Kadın:
1. caminin içinde açıp şeyini göstereceksin
2. camide rakı içeceksin
3. ise beni herkesin önünde şey yapacaksın
hocada: tamam der.
Tabi kadın hocanın bunları yapamayacağını sanar.
-Hoca bir gün camide vaaz verirken cemaate şöyle der:
- Ey cemaat bazıları bana köyde sünnetsiz diyor alın bakın ben sünnetliyim der ve açıp herkese şeyini gösterir.
Tabi cemaat çok şaşırır. O gün kadının kocası da camidedir. Ve adam da çok şaşırır. Eve gelince karısına ya hanım bu hoca delirmiş bu gün camide vaaz verirken hepimize açıp şeyini gösterdi .
Bunu duyan kadın eyvah der. İlk sınavı geçti ama diğerlerini geçemez diye düşünür.
Yine bir gün hoca camide vaaz verirken bir elinde bir bardak su diğer elinde de rakı vardır.
- Hoca cemaate der ki ey cemaat gavurlar işte böyle su gibi rakı içiyo der ve şaşırmışcasına rakıyı içer.
Cemaat ne yaptın hoca o rakıydı diye söyler ve hocada şaşırmışım der. Tabi kadının kocası da camidedir ve eve gelince ya hanım bu gün hoca yine yaptı yapacağını camide rakı içti der.
Bunu duyan kadın iyice şaşırır ama son sınavı geçemez ki diye düşünür. Ve sıra son sınava gelir.
Kadın kocasıyla birlikte caminin yanındaki tarlalarında çalışmaktadır. Bu sırada hoca minarenin tepesinden kadının kocasına ağzına geleni sayıp küfür etmektedir. Bunu duyan adam çok şaşırıp:
- Ne oldu hocam niye küfür ediyorsun¿
Hoca:
- Ayıp değil mi dışarda da mı iş yapılır gidin evinizde yapın ne yapacaksanız der.
Adam:
- Ne işi hoca görmüyor musun tarlada çalışıyoruz der.
Hoca:
- Gel bir de burdan bak nasıl görünüyor diye adamı çağırır.
Adam:
- Tamam geliyorum der.
Tabi bizim hocaya fırsat doğar kadının yanına gelip son sınavı da geçer. Kadın üzgündür. Bu sırada kadının kocası gelir ve hocaya:
- Hakikaten de hocam minareden öyle gözüküyor...

Adamin biri motosiklet almis. Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu gostermek uzere kiz arkadasina gitmis. Neyse aksama dogru kiz gel seni bize ***urup ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz. demis ve bir hatirlatmada bulunmus :

"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz. Konusan bulasiklari yikar..."

Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye dusunurken eve girdiklerinde bir de ne gorsun dag tas her yer bulasik... Ulan bir konusursak yandik demis.... Yemek yerken aklina "Ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis. Kizin elini tutmus kimseden cit yok. Bir de opeyim demis, Opmus gene cit yok.. Ulan ben bunu becereyim demis, herkesin gozu onunde becermis ama gene cit yok.. Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da guzelmis deyip onu da
becermis.. Gene cit yok.. Tam bu sirada disarda gok gurleyip yagmur yagmaya baslamis.. Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden cikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis...

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim

Temel evlenecek ama ilk gece neler yapması gerektiğini ve sonuca göre nasıl davranacağını bilmemekte... Arkadaşı Dursun akıl hocası:
- Kızı alıcan sevicen edicen bakıcan yatağın kırmızılara dönmüş, anlaki o kız oğlan kız.. Devam et sevmeye! Baktın ki yok ortada bir şey al ***ür babasının evine.
Fıkra bu ya Fadime; kulak misafiri olur söylenilenlere ve bir tüp boya ile girer gerdek gecesine. Her şey olup bitince dökü verir yatağı boyayı... Tabi heyecanda bizim eskiden tecrübeli taze gelinimiz kırmızı yerine yeşil boyayı dökünce yatağa Temel şaşmış:
- Acep bu yeşil şey de ne kine?
Hemen Dursunun yanında almış soluğu.. Olanı anlatınca Dursun koymuş son noktayı:
- Ula oğlum sen kızın şeyini diil safra kesesini delmişsin...

Geri