Kabaklı Karnabahar Graten

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • 3 adet kabak
  • 6-7 dal karnabahar
Beşamel sos için:
  • Kaşar rendesi
  • 2 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2.5 yemek kaşığı un
  • Tuz, karabiber
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Kabaklar ve karnabaharlar haşlanır ve tepsiye yerleştirilir.
Beşamel sos için yağ eritilir ve un beyaz olarak kavrulur.yavaş yavaş süt eklenir. Kıvam aldıktan sonra tuz karabiber eklenir ve tepsideki yerleştirdiğimiz kabak ve karnabaharın üzerini kapatacak şekilde yayılır. Kaşar rendesini de üzerine serpip 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Sıcak veya ılık servis yapılır. Afiyet olsun.
 
Geri
Üst