Kabak Böreği

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
[FONT=&quot]4 porsiyon[/FONT]
[FONT=&quot]MALZEMELER[/FONT]
[FONT=&quot]1 Kg Kabak[/FONT]
[FONT=&quot]1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri[/FONT]
[FONT=&quot]1 yumurta[/FONT]
[FONT=&quot]2 yemek kaşığı dolusu dereotu[/FONT]
[FONT=&quot]2 su bardağı un[/FONT]
[FONT=&quot]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT=&quot]Tuz, karabiber, kırmızıbiber[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]YAPILIŞI[/FONT]

  • [FONT=&quot]Kabakları yıkayın ve bıçak sırtı ile soyun, başlarını ayıklayın. [/FONT]
  • [FONT=&quot]Çiğ olarak robottan geçirin. Suyunu sıkın.[/FONT]
  • [FONT=&quot]Kabaklara diğer malzemeleri ekleyerek karıştırın.[/FONT]
  • [FONT=&quot]Hafif yağlanmış tepside 30’ pişirin. [/FONT]
  • [FONT=&quot]Sıcak servis yapın.[/FONT]
 
Geri
Üst