17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]4 porsiyon[/FONT]
[FONT="]MALZEMELER[/FONT]
[FONT="]1 Kg Kabak[/FONT]
[FONT="]1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri[/FONT]
[FONT="]1 yumurta[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı dolusu dereotu[/FONT]
[FONT="]2 su bardağı un[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]Tuz, karabiber, kırmızıbiber[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]YAPILIŞI[/FONT]
[FONT="]MALZEMELER[/FONT]
[FONT="]1 Kg Kabak[/FONT]
[FONT="]1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri[/FONT]
[FONT="]1 yumurta[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı dolusu dereotu[/FONT]
[FONT="]2 su bardağı un[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]Tuz, karabiber, kırmızıbiber[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]YAPILIŞI[/FONT]
- [FONT="]Kabakları yıkayın ve bıçak sırtı ile soyun, başlarını ayıklayın. [/FONT]
- [FONT="]Çiğ olarak robottan geçirin. Suyunu sıkın.[/FONT]
- [FONT="]Kabaklara diğer malzemeleri ekleyerek karıştırın.[/FONT]
- [FONT="]Hafif yağlanmış tepside 30’ pişirin. [/FONT]
- [FONT="]Sıcak servis yapın.[/FONT]