kA * vs Requested-TR + ~ n1`s |Clan + Teamspeak 3 Record

0
EXE RANK

xianReques

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xianReques
selam arkadaslar
bu arkadaslar atarlandı cevabını aldı
bızı yendıgınız 1 ss gosterın dedı 4 ss koyucam sımdı ss lerı kendılerıne attıgımızda ıse ts den cıktılar ıste o record + ss ler; tam recordda var fakat sadece ss bolumunkını koydum ıyı eglenceler :thumbup:

ts3_recording_11_06_12_20_32_32 - Upload.gen.tr

14241.jpg
14327.bmp
14322.bmp
13800.bmp

GerizekaLıLar ts3 de gıderlı gıderlı konusuolar Vay ezerız vay ezerız 2 tane ssmızı atın dedıler alın amk 4 tane :D

qL~ n1`s | Re[axi]1o.`` <as1L>

Yazuqqqqqqqqqqqqq

GerizekaLıLar ts3 de gıderlı gıderlı konusuolar Vay ezerız vay ezerız 2 tane ssmızı atın dedıler alın amk 4 tane :D

qL~ n1`s | Re[axi]1o.`` <as1L>

fazLa kacma istersen yendiyseniz yendiniz oyun bu gerizakalı felan ne konusuyon lan enai sen adam ol oyun bu yenmis olabilirsiniz biz spawn felan zannetmiyoz kendimizi ama en azından iyi kasan teamlardan biriyiz bunu herkez biliyo biz yendigimiz takımları ne kücümseriz nede yenildigimiz takımları büyüLtürüz öncelikle bunu söylemek istedim ordaki küfürlerim oguz haric kimseye degildir haddiinizi asarsanız gelir sizede söverm kimseden korkum felan yok ufuktepede oturuyomussun atapark ufuktepe kime sorar gösterirler evimi buyur gel kapım acık oyun icin gerek yok ama siz büyüLtürseniz bizde büyürüz ;) :001_tt1:

Simdi gL :)

2 takımada başarılar

fazLa kacma istersen yendiyseniz yendiniz oyun bu gerizakalı felan ne konusuyon lan enai sen adam ol oyun bu yenmis olabilirsiniz biz spawn felan zannetmiyoz kendimizi ama en azından iyi kasan teamlardan biriyiz bunu herkez biliyo biz yendigimiz takımları ne kücümseriz nede yenildigimiz takımları büyüLtürüz öncelikle bunu söylemek istedim ordaki küfürlerim oguz haric kimseye degildir haddiinizi asarsanız gelir sizede söverm kimseden korkum felan yok ufuktepede oturuyomussun atapark ufuktepe kime sorar gösterirler evimi buyur gel kapım acık oyun icin gerek yok ama siz büyüLtürseniz bizde büyürüz ;) :001_tt1:

Simdi gL :)
senın gıbı laf salatası yapan arkadasalrla ugrasmıyorm clan tanıtım movıesınde aımı kayıyor reflex dıye koyan adamla hıc muhattap olmam hatta clana cagırdıgın gunlerı unutma !

İstanbul - Beykoz - Fıstıkaltı - Tansokak - No15 - Kat4 - Sağ Kapı

kıme sorsak gosterırmıs mıs sen daha ergensın abım ;D

:D seni clana mı cagırmısım alkshndşlkashbdş öldüm ya sen kimsinde seni clana cagırcam oglum seni tanıdım tanıyalı küfürleriz zaten adam olmayanın yanımızda yeri yok senin olmadıgın gibi ;) bura uzatılacak yer degil msnmi bilen bilir ekle küfür istiyosan küfür düzgün konusmak istiyosan konusruz acıgım adam olan herkeze.

Geri