kA vs ajm | Bole Kadro Yok Dal ezılısşşş kA'teamın

0
EXE RANK

Requested-TR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Requested-TR
[attachment=o1550]

evet ka team ezılıs sahnesı bu teame ghostları bıle fayda etmıor =)

requested tr 2.ci roundu niye koymuyorsun ;) ha bu arada hayla qhost diyorsun kardeşim sana birşey derdimde neyse qhost diyorsun hltv var kardeşim sadece 1.ci round var 2.ci roundu koy hadi

bırak alayı bot bunLarın uqRasma !

Doğru diyorsun batuhan bunlarla uğraşılmaz ;)

Azuhahah macı kım aldı :D:D:D Onu acıkla bana

1.ci round 9 a 3 siz aldınız 2. round biz yükseldik ama siz 8 e 4 aldınız 2.ci roundu niye koymuyorsun korkuyormusun yoksa ha ;)

Ben Ne korkcam fragımda ıyıdı rezıl olucak bırsey yok sadece t aldm dıerlerı ct almamıs buda bnm prob deqıl ok ? qq

1 farkla yendiniz sonuçta çok fazlada iyi oynamadınız ;)

La böyLe bi ezikLik y0k haLa qh0st diy0 ya hLtw izLemedinizmi :D c0k eziksin c0ok

2 takımında eline sağlık iyi olan kazanmıstır

kardesm roj da var burda qhost dicek die kasmatım hLtv kayıtLarını ac bak konusmaLarı dinLe kasınca aim qhost oLuyoz kasmayınca onLar ezdi oLuyo aksam aynı team ? atıyormuyz ?allahımın botLarı pLayer oLdu.

2. raundu koysak nolacak mac bızımdı zaten ? Khanz sana gelınce 2 gunde kınq olunmaz bunu bole bıl tamam mı ? 12-0 yendıgımız teama yenılecek kadar mal degılız

la sonucta caktıkmıı caktık ne hepnız aglıyonuz ben anlamıyom :D:D

bu arada 2. ss koymaya gerek warmı sence sonucta yendık demı bosa konusmanın anlamı yoq aslında sen kendıne bak khanz 2 gunde kıng olan sensın nese qq konusmanın anlamı yoq :D:D

VoLtaqGıo.

Bukemedıgın ELi ÖpıcekSin :D

2 qündé kjnq oLmadı o hep kinqdi ;) kA cLanLa birLikte bu kinqLik dahada yükseLdi sonRa heRkez biZi kıSkanmaya basLadı we qh0st m0wie cıkaRdıLar bu kadaR ;)

2 qündé kjnq oLmadı o hep kinqdi ;) kA cLanLa birLikte bu kinqLik dahada yükseLdi sonRa heRkez biZi kıSkanmaya basLadı we qh0st m0wie cıkaRdıLar bu kadaR ;)
Klaymore Benım Unlu Bı Lafım vardır qene soylegım sana BEBELERE BALOONN !!

requested tr 2.ci roundu niye koymuyorsun ;) ha bu arada hayla qhost diyorsun kardeşim sana birşey derdimde neyse qhost diyorsun hltv var kardeşim sadece 1.ci round var 2.ci roundu koy hadi

biLadeR SEN Neyin PeşindeSin :D ParaLi K1nq AdamLarın Msnde bıLe soledıLer uzatma FazLa ok ? bırısı msn knsması kymsttu ıı baksaydın ok ? Oguzada oLe kNsma adamın asabını bozma qıdıon coLk cockLa ws atıon Kendını k1nq Mı sanıon Sen yokken bız cLan Macı atıodk o yuzden 0R0spuy4 S1k1ş oqRetmeye Çalışma ;)

Güzel kadroda Voltagionun ne işi var orda :D

Geri