kA * - ` shAkai. ~ ``Qwe.# Ws ` j A c q u e e * Gir İçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan J0moLy*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

J0moLy*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
J0moLy*
Ws catısmalı bır sekılde gıdıyordu . Jacquee pıslık yaparak tagından cıktı admın tagını aldı ve shakaiyi banlamak ıstedı ve sonuc ortada :D

http://img823.imageshack.us/img823/7284/fyiceworld0015.png

Buda wsye shakai Mert . Yenıyordu .YenıLcegını anlayan jacquee cıvıttı ve . izleyici olan . admıne satastı . Ve ssden sonra admın onu banladı .

http://img9.imageshack.us/img9/8940/91041964.png

allahımın ezmesi bebeyı 10 a 9 yenıodum loader dedı admınlıq gırıp anlatcaktım olayı gırene kadar basmıs benı vurmus 10 a 10 ken geldı ss almıs kA clanındakı batuhan. ezıklıqın bukadarı bana inanmıyanlar quietus ve tali virqüle sorabilirler ayrıca kA clanındaki sanches ve arkadası wardı adını unuttum benı onlarada sorabılırsınız sıze anlatsınlar loader dıolar anca ezmeler bolelerı yuzunde cs bırakcam saygılarımla

Beyler bi düşünün ya 10 da deişmeli yani setli bi ws 10 a 10 nasıl bitebilir aklınız alıomu garanti biri ilk 10 u almıstır demi düşünün bi ?? adamı 10 a 9 ezdım ılk sette loader dedı anama avradıma kufrettı afktım yazı yazıodum gelmıs basmıs bızım bezı vurmus ss almız ezıklıgın bu kadarı ınanmayanlar ızleyıcılere ve kA clanındakı sanchese sorabılırler benı tmm beyler biraz kafanızı calıstırın bu arada kA shAkai ve kA Batuhan 3zer batuhanın bot oldugunu bılıodumda mert shakaı snden beklemezdım hll olsun

yha malmısın nesın saLaqsın harbı sen ws guzel sekılde gıdıyordu mert bunu duvardan vurmaya basladı bu tabı kopurdu hemen 9 10 yenılıyordu mert . 10 10 oldu baktı zor olcak ws dırek banladı . sWdede artıstLıgınden gecılmıyordu .

bu arada o ezık kelımesını bı tarafına sokarım it .

Cagrı Sanches ben bunlarla muhattab olmak ıstemıyorum bana ınanıyormusun onuda bılemem ama bana ınanmıyorsan talı vırqule quıetusa sor benı kardesım benı bılırsın cagrı bu arada cagrı inanmassan bana kırılmam kardesım merak etme ama bence o merte ve batuhana ytol verın clanın adını lekeler benden solemesı yanı bu kadar alcaklacaklarını bılseydım dırek sen yenersın derdım merte bole yapcanı bende bılmıodum bıde yalan soluo o ızleyıcıler olmazsa haksız duruma duscektım walla benden solemesı cagrı ıster yol ver ıster werme mert bı ara kanksdan cıkmıs dırek bızım tagı aldı bende dedım kımseye sormadan nasıl atg alıon dedım alıcan ıstedıgın zaman alabılırısınd dedı dedı bana bende gk alıcanın dedım sıl tagı dedım emre dıo ılk defa clandan atıldım konusma benle dıo yanı ıste bole ezık bı bebe nese cagrı kardesım kıb aeo yol ver bence baba by

çağrıyla suan wentteyız senı bı tarafına taktıgı yok . sen hala cagrı dıyosun ? akraba ewlılıgımısın ? sen

wS düzqün qidiodu sen duvar atma mert dedın bende sen karısma oyununa bak dedım sonra 10 - 9 yenıyodun TM ama admın Tagını qırdın sonra YANLISLIKLA NAME'YE AMX_BANMENU yazdın..

0c cagri yha nasıL yaLakaLık yapıyo BAKIN.. 0c

"bolelerı yuzunde cs bırakcam saygılarımla" Kopardın beni genç :D
Tartışma var.
Konu kilit lütfen.

mert bı sus :D

guzel olmus lınk nerde

gormuyormusun kocaman lınk

Tébriklér.

Geri