kA *`nApoLy1o* ~ wS Show wSler ve sonuçLaR ByNapolyonun Mezara Gömdüğü kişiler ;)

1
EXE RANK

ByNapolyon

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ByNapolyon

anatvs1.png

[align=center]​

ahatvs2.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mafsalvs1.png

mafsalvs2.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vs1.png

vs2.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

westlervsd1.png

westlervs2.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

trojenws5.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dewamı gelicektir ;)
[/align]

Adam clana geldi Costu :D Aman Özcan dikkat et sakın sana da ghost derler fazla kasma ;)

tiplere bak xD kım bunlar ahat niko team :D:D:D

the lions her turlu herkesle atarım ben kimseyi küçük görmem ;) isteyenle atıorum

ws atıgın adamlar fazla ıyı deıL : ))

farketmez her turlu mesela keleşe yenildim 1.cisinde 3 farkla 2.ci ws attık 2.cisindede 1 farkla yenildim normal bişe

İyi dev4mını bekliyorum hadi bakalım .

TeşekkürLeR gelicektiR dewamı.

Özcan azıcık insan ol la herkesi yeniyorsun yavaş ;)

Napolyon Benlede Atarmısın Bi ara

özcan hatırlat da bir ara atalım vs :)

tabiki atarız ws siz deyin bana yeter :)

burdan konuşmayın o zaman özelden mesaj at atarız ws.

Tebrikler.

özelden msn ekle de bi ara 2miz atalım ;)

Teşekkürler.!

Güzel Helal olsun.

TeşekkürLeR.!

Napolyon Benlede Atarmısın Bi ara
lan ezO napO gidiyosun botlarla oynuosun ıceta geliosun burda bide zor yeniosun o ssleri koyuyosun ki ben o ssleri koyarken utanırım allahın ezmesi shadow_of.death@hotmail.com benle bi vs at bakim ( rep0maN- <OMG> eski nick kIrIK c0cuq <OMG> ) aslında bunu normalde kimseye yapmam ama zoruma gitti ben amq bunları koyduna mı yanıyım sana msj atmamamı yanayım amq

Geri