Evet son zamanlarda bir tuaf davranıyordu hile kullandığını ka * clan olarak kabul ediyor ve erayı clanımızdan attık..
Bundan sonra clanımızla bir ilgisi yoktur ama dostluğumuz devam ediyor..
Sanırım gerekli bir açıklama olmustur forumda illagal konu acmak yasaktır konu kilit icerik kalabilir sorun değil.
Evet son zamanlarda bir tuaf davranıyordu hile kullandığını ka * clan olarak kabul ediyor ve erayı clanımızdan attık..
Sanırım gerekli bir açıklama olmustur forumda illagal konu acmak yasaktır konu kilit icerik kalabilir sorun değil.
evet jesmundolle sana gelelım clandan atılmışıkşimdi lan teneke oncelıkle sen nede olsa kA diemezsn o hıleyi ben kullandm daha dogrusu bı ara inaktifdim iş yüzünden o arada bi arkından beleşe almş bazı o.. anlarsın ya hani elemanları ezmek ıcın tek birşey bile demedim kardeşime hll olsn vallaha şimdi gelelim sana ben kullanmadm dıorm yok sende halen falan fılan yapıorsn madem yok dıorsn sana 1.6 team getır esl wireden gircem %0 hile cfg daha geçmior berki bılmıorsndur ama duymuşsndur 1on1 atalm ozaman görelim + eer o hile ile 1 kere bile oynadysamda burda açık açık soylerim bir allahın kuluda bir laf söyleyemez teneke kımseden korkm yok anlıormsn kardişşşşşşş boş yapma bu saatden snrada gormeyem seni jes o konusduklarını bende buraya koysam ne olur bılmıorm ama senın kadar dusmedm daha grk yk hadi şimdi 2L tosunum.
kA * ya da bu yakışırdı +mert başarılar ...