`K-Lite` # 'TaiRaNT.[c]` // `K-Lite` # 'starzone.`[y]`~" ~> Master AİM/aliases/cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydiya95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

aydiya95

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
aydiya95
[size=large]EN iyi Değerleri bulmak için en az 100 kere komut tekrarı yapıp denedim.[/SIZE]

ÖNCELİKLE Sunu BELİRtiyim 3 haftadır Bu cfg yi yapmakla uğraşıyordum aÇıkcası foruma bile doru düzgün giremedim AMa Deydi Lİon serisine yakışır bir cfg oldu.

[size=medium]İŞTe O BeKLENEN Cfg Nin Kısaca özellikleri.[/SIZE]
[size=small]>> ÖyLe Bir ses paketi yaptım ki SesLer kulağa cok yumusak bir şekilde gelior. Nerdeyse baseden baseye ses kasarsınıZ..[/SIZE]

[size=small]>> Cok uğraştım yaptım yapacağımı oto buy tek tusla Zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde silah alabilirsiniz.[/SIZE]
[size=small]numlock tuslarıyla > 1 ile USB [1-2] > 2 ile Deagle [1-3] > 3 ile Mp3 [1-3][/SIZE]
[size=small]4 ile bulunduğunuz takıma göre deişir t`de AK47 [KeLes] ct`de M4a1 [Colt] 5 ile Awp veya KuŞ [4-6 4-5] 6 ile 4-4 veya 4-2 7 ve 8 ile ekipmanlar...[/SIZE]

[size=small]>> MerMi Sekmesi Yok Denebilecek KadAr Az [inanmayan Kelesle otursun tarasın] :)[/SIZE]

[size=small]>> H$ için % vermiycem ama inanın H$ oranı Cok YükseK... H$ için önerilen ÖzeL sİLAH [AK47] [/SIZE]

[size=small]>> AK47 ayarını biraz fazla kacırmısız Nerdeyse Aldığınız tüm AdaMLAR beyin.[/SIZE]
>> Dikkat edin H$ atmaktan basınız dönebilir hazır olun herkes sizden cfg at die msn isticek

[size=small]>> Tek TuŞ İle silahınızı Sağ ve sol ele alabilirsiniz [0-ve , ile][/SIZE]

[size=small]>> Awp Ve Deagle Ayrılmaz 2 lide show yapmaya hazır olun.. [Deagle ile H$ mastersınız] Awp dürbün kalındır gl_picmip komutu geçirildi][/SIZE]

[size=small]>>ÖZeL olarak yapılan anarchy.Ve setburst ayarları [/SIZE]

[size=small]>> ÖZEL NO Recoil paketi eklendi [ Date | HeLsTroom kardeşim Saolsun][/SIZE]

[size=small]>> Ekran ayarları en iyi değeri buldu Hassas renkli croshair bunny vs. yapıldı.[/SIZE]

CFGYİ YUKLEDİKTEN SONRA
EXEC STARZONE.CFG
EXEC TAİRANT.CFG
YAZINIZ.

http://www.dosya.tc/server12/cbTN5x/K-Lite.rar.html

BİR HATA DÜZELTİLDİ.!!!
STARZONE.CFG DEKİ MERMİ DOLDURMA SORUNUNU COZDUK.
ARKADAŞLAR YUKARİDAKİ LİNKTEN TAİRANT.CFG Yİ KULLANABİLİRSİNİZ.
STARZONE.CFG Yİ BU LİNKTEN KULLANINIZ.
KOLAY GELSİN.BOL FRAGLAR.!!

http://www.dosya.tc/server12/NLAxeX/starzone.rar.html

paylasım ıcın tşkrler

TeşekkürLer Kardeşim :)

cfg nı kullanıyorum cok manyak cfg ama cok karısık ben cfg hakkında pek bısı bılmem sadece kullanırım yhaa mermı doldurmuyor duck ayarlıyamıyorum bunny desen gene olmuyor degısmıyor ama cok sagLam cfg tavsıye edılırr...

HATA DÜZ ELTİLDİ.BOL FRAGLAR.

Geri