~k[a]such[e]* ws ~Khazi` deF

0
EXE RANK

~somatch`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~somatch`.
maç atıcaktık ws atacak varmı dedi atarm dedm attk tdey 12-6 ken kabl etti dedi t geç değiştik 10-3 bitti sonra yok defim felan kıvırdı bi arada real almıodu ;) nese buyrun ss ! inanmayan adem yani aQasiar sorabilirsiniz !

BAŞARI HARİCİ KASMA.!

[IMG]http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_271635621.bmp[/IMG]

fake reali sana el vermez ;)

BaşarıLar.

kardeş orda o kadar izleyici var ! clanındaki adamlar dahi orda ! SANA İNANDIRMAK ZORUNDA DEİLİM ;) HEM SEN BENM OYNUMU BİLİONMU EL VERMEZ DİON ? aglama bence daha fazla beni bilen bilir ~yoLa qeL` kaç kişiyi yola qetirdm sen merak etme orda dev1 ve huba clanında ! mesut ise aQasiar adem sorun adminlik nicki mesut maç swsinde ondan nicki o

olamazmı herkezi yenmek zorundamıyım ?

yok kızma hemen :d ama en iyiyim diyosan zorundasın.

la khazı onu her turlu ezer adam def dı amq

aQasiar yani adem 10-0 yendım 10-3 yendım ss koyacam Ben Dev1 Khazi kasucheyı her turlu yer

Khazi aksam atacaz dedi korktu atmadı bebe

aQasiar yani adem 10-0 yendım 10-3 yendım ss koyacam Ben Dev1 Khazi kasucheyı her turlu yer

Khazi aksam atacaz dedi korktu atmadı bebe
yendimmi yenmedimmi korkmak deil Atmıom ! farmı fazlası bakn buda clan arkadaşı hem beni ilgilendirmez adamın def olması qelp dio benle ATACAK VARMI WS ATTIK cevabını aldı !

1. olarak khazi kim ki xD
2. olarak dev1 senin nasıL oynadığını da biLiyo herkes. önündekini zor vuruyon.
3. def oLarak bin tane qh iLe vs attım fark attım oLmamı ? xD

Yeni TüremeLere son geLdiniz saf saf yorumLar atıyonuz başka bişey yok :D

nerden bilion gh oldugunu ezk zaten sen ghostsun mal herkese k1nq die kendini tanıtmıssın

La saf ben qh sem moviemi çıkarsınlar :) Bu araLar cs de oynamıyorum ama nb girip sizin gibi maLLarLa daLga geçmek hoşuma gidiyo ;)

Ahmetim salla ezikleri saten her iyi oynayan Ghost :)

Ağlancak halinize gülmeyin .

Onune gelen knq olmasın 2 adam yendiniz diye kalkmasın !

time over ölemi oldk bi ara kankaydk ben yola qel !

BeyLer kasmayın kasucheyLe ws attı oduncu ve ben + ex jugadores clanı ordaydı 10 kısı ızledık herkes aim dedi kasmayın :)

Geri