[Jwu] ` -vS- -0wc- > | KEMAL'e gönderme. |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaynak67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kaynak67

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kaynak67
Kemal Ozel die bi arkadaşımız 3d falan filan diyodu haddini aşıcak kelimeler kullanıyodu yok şu takımı yenemessin yok şunu yapmassın falan sonunda bunla aynı macta olduk realleri 'wiLy' olan -0wc- > Clan'ında imiş ve sonuçlar..
İlk Yarı mac Sonucu.

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/4025/30544033.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

bu ss ile cok saçma :D
arkadaşlar mac ayarı acmıyo 2 el aldılar tınlamıyolar 1 el aldık hala tınlamıyor 2 eli alınca direk res attılar ss de olduğu gibi res aşşağıda zaman yukarda

[URL=http://imageshack.us/photo/my-....imageshack.us/img855/5690/55893501.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Resimi göremiyosanız eğer yalan diyosanız msn den resimleri elden atabilirim

Kemal hltv istiyodun ya msn den yazma bana ben senin için upload ettim al buda link indir izle sonra oturup ağla :)

1 - Upload.gen.tr

Lan ke-maL eziq geldin eziq gidecen bebe hertarafınız yaLan hertarafınız 3 kağıt lan :) qh'nizde çalışmıyo bu aralar demi nası ezdik lan öyle oturda ağla :)

ke-maL eziğinin yanında bide batu eziği var :) ulen arkadaşım seslenmedik diye b.kunu çıkardın kaç kere retry attın lan maçta bebe :) tabi admin olunca retry kinq oldu ama sonuç yine aynı yine ezildiniz la :)

Başarılar.

sağol'un =)

SHORTY*

sağol'un =)

4 gundur evde Yokdum Ve yeni Geldim :) Kendnizi Süper Kandırıyosunuz ;) Oktaycım Fake Teama TebrikLer. Ayrıca 0wc tagıyla mac atmıyoruz ReaLimiz wiLy : ) bu tagdanda cıkmıyoruz ssdekı oyuncularıda tanımıyorum 1 -) -wiL`y // ~ S3xopaL tweet`y n.T
2 -) -wiL`y // ~ Crespo `
3 -) -wiL`y // ~ RiqueL Serkan.
4 -) -wiL`y // ~ Exit 3d
5 -) -wiL`y // ~ KEMAAAL.

-ASKERDE OLAN PLAYERLERMIZ VAR ..

neyse qL.

1. kemal
2. exit - Naber.#
3.Batu denen bebe vardı
4. Crespo da vardı.
hepsi yusuf yusuf oldu real değişti
olan ;) tamam mı abicim fark yapmaz bugun gene atarız

:) bAtu Dg ye Sorun Bi Macda Varmıymış :D Crspo Dogııı Oda Maca Gırse Nıck CRESPO OLUR ;) veya Crespuuu onuda anlarsınız :D Since's 2oo2 ;) 9 yıLLık clan 2 haftalık clandan korkupda reaL degısmez kafanızı Takmayın Smdı Sıktırın Gıdın qLnizi Verdik .

:) gelİn bugun ataliim kardeŞ .'

2 haftalık clanın marifetleri ss olarak winrar dosyasında var rahat ol hani 1 gün herkezin ss sini görürsün.

atalım kardeşim ayıpsın 22.00 de 15.101de olun beklicem !

Haticeye değil neticeye bak yeğen ezdikmi ezdik bidaha gelin bidaha ezeriz no problem :)

Cok atarlılar arkadaslar keske Nacı felanda olsaydı wea Crespuuu !! :)

Geri