-jumPeR eL`s [GH] Kingleri ;) Gir bir bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kaynak67

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kaynak67
[img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/12882.bmp[/img]

[img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/12913.bmp[/img]

Teamımız yoktu fake aldık adamlar kendine güveniyolardı ...
8-4 yenerken sakinler, korkudan htlv sokturmadılar maç bitince SEFA'ya 5'e girme sen iyi oyunuyon dediler
Gh`leri açmışlar bide sw geliyolar , yermi mac atalım hakaretler ediyolar.

2.yarı BookFace kardeşimize Wahiy inmiş gibi 3-4 kasarken maç sonu 28-4 Oldu
SEFA'nın mert'e 1 Çift lafı var :

''mert daha geçen cfg dileniyodun şimdi bana 0c diyon senin adamlıgın böyleymiş aranızdan bicem iyi cıktı oruçluyum ama sen tam bir karektersizmişsin !''

gL... gh mAsteR Lar ... bAsaRıLar ... :)

Konu gerekli bölüme taşınmıştır. #

Adamlarda ts de yok ama wahiy inmiş gibi catur cutur wuruyo helal olsun (SEFA)

Çakma Kinqler kingofta artıslık tasıyolar ben ts Sanıyodum ii olmus bitane daha war JD Clan Baskanları x!R tam bır GH cı boT atmayın mac bunlarla ...yayınlayan ıı yapmıs tekbRk ederımD:

-ShoquNe^R~[uuR]

bak kardes shorty kıngı sana dıom ozellkle tmm abı buyuksun bda szle mac atmıcam ozr dılerm abı de ezmeyelım tmam mı :D ss nızde koyuyoz botlar :D aglamyn abıcım untrsnz bı kac gune :D

uur sende gereksızce yalakalık ypma tamm mı :D

ıstedıgınz cfg ıse brz dılenın atarm yanı :D sorun deıl :D

abıcım Nıye bu kadar agladınız ya anLamdgm tek bır sey var Sefa yedıremedgn bu kadar bellı ts olmadgımızı nerden sanıyonuz onu bılmıyom ama hc ona sasırdm bız macda bız ts yız bızımle mac atmyn mı dıcez :) guldurmeyın kendınıze

knka olsn ogrencekler zmanla abısı ustlerıne cok gtme :D

nefs bıze mı gh ci diyorsun nereye gıtsek.. nereye pussam oraya sıkıyorsun programı kapatıp ss alıp bize gh mı dıyorsun ? biz duzgunce oynuyorduk siz delırttınız bizi -jumPeR eL`s | peRSjaS`s.. :D :D

Alinin Kalkmıs bayabı :D

Amk :D Cs alemı hep böLe yenİldimi veya adam akstımı Gh oLm bunLAr der soverLer azcık deLıkanLı oLunda Ondan snra hıLecı deyın mk adamın hıLe olduguna daır bı kanıtın varmı cs bu oyun herkes kasar Cfgsı saglamdır cfg deısmıstr mk

:D :D Guldrmeyın adamı ya .d

aynen öyle. baktık ilklerde eziyolar öteki adamlar gibi saglam degillerdir dedim. cfg bile acmadım def oynuyodum sonradan actım cfg .. her kasana hile demeyin.. ( siz kendinize bakın hatta nereye gidersek adam oraya bakıyo. kahin mubarek adam :D :) ( BookFace. )

enes kndını bı bok sanma kalmıs taraflarını ındırırım ws atmaya yemıor ezıdgım gnlerı hatrlatma bana canımı skma :D

-jumPeR eL`s | ;;CAHO;; <aLy> öperr ;D

cahoal hayla nasıl konuşuyorsun anlamadım :) Ezdik diyosun hayla . Gh'ylemi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri