Jr Company Brmen 10 ay sonra cs de

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CompanyFF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

CompanyFF

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
CompanyFF
Selamın aleyküm arkadaşlar 10 ay sonra sizle görüşmek çok güzel öncellikle cs başladım tekrar ama bir sorun var yenii laptop aldım fps 40-30 10-20 degişiyor ekran kart intel çoğu yerde araştırdım ama benim menü daha değişik...

Buyrun resim:

http://imageshack.us/photo/my-images/607/adszdid.png/

Yardımlarınızı bekliyorum.

laptoplarda genelde ilk açıldığında fps sorunu oluor. açtığın gibi yeniden başlat bilgisayarı bide öyle dene bi belki düzelebilir.

laptoplarda genelde ilk açıldığında fps sorunu oluor. açtığın gibi yeniden başlat bilgisayarı bide öyle dene bi belki düzelebilir.

Olmuyor onboard mu neymiş yükselme olmuyoruş ama fps 65 e sabitlendi ayarlarla oynadım falan en fazla bu kadar ama ilgilendigin için teşekkürler

Hoşgeldin. Ama hiç uğraşma benim ki masaüstü 2 gb ekran kartı var ama yinede fps 50-65 arası flash yediğimde 30 felan .d 2.5 senedir düzelecek bi sonuç olmadı ne kadar iyiyse o kadarıyla idare edecen.

götür geri ver :)

Hoşgeldin. Ama hiç uğraşma benim ki masaüstü 2 gb ekran kartı var ama yinede fps 50-65 arası flash yediğimde 30 felan .d 2.5 senedir düzelecek bi sonuç olmadı ne kadar iyiyse o kadarıyla idare edecen.
65 e sabitlendi elimden geleni yaptım yorumun için de sağol hoşbulduk :)

ekran kartı ayarlarından Hz die bişi var onu 75 yap 65 se 75 yaparsan 100 olabilir belki 75 yukarısı yaparsan yakarsın

ekran kartı ayarlarından Hz die bişi var onu 75 yap 65 se 75 yaparsan 100 olabilir belki 75 yukarısı yaparsan yakarsın
tam açıklarmısın wasneu tam olarak nerden gircez bu ayara

kardeş ekran kartı ayarlarına gircen sımdı ati de o tarz ayarlar var intele daha önce hiç bakmadıgım ıcın olması lazım yanı 3d ayarları falan yazması lazım orda olcak

tamam bakıyorum

60 hz den yukarısı olmuyormuş

yardımların içinde sağol ilgilendiğin içinde. :)

Geri