-jOmiesto* VS ~ LOWEEE MEEE

0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
fyiceworld0001.png

BAŞARI HARİCİ POST KASMAYINIZ.

onur bu kadar bot oLdunu bLmıyodm la macın sonuna kadar ben mahmutun die admnlkte duryo bnde rahat rahat maç atyom mahmut die ynlme korkusuyla real giremiyo sonra gir ss alyo asdwqeşlqwşelqw batuyla ws atyom qeçmiş spec tsden yer soyluyo bu kadrmı botsun eer yeneblceksen qel atak ws :) ben mahmutla atyom sanyom aa bi bakyom onur qwewqeşiwqiş (PaşaLı) mamut boLe botLara pw werme .)

joiiiiii acımaz s.... :D gL keçiögrenli

daha 5 dakika önce yendim ? :D ben mi botum bot olsaydım yenilirdim ss de açık herşey ben yer söylemedim sadece izledim başarı harici post kasma

eyv kankiler sağolun

adem bu bota mı dik dyon adam maçın sonuna kadar mahmutum dio ws sonunda real alyo qweqw dier wsde adama tsden yardıryo botsun onur bot buyude qel qq

adem bu bota mı dik dyon adam maçın sonuna kadar mahmutum dio ws sonunda real alyo qweqw dier wsde adama tsden yardıryo botsun onur bot buyude qel qq

o yüzden 20-16 demi başarı harici post kasma diye demicem bidaha gerekeni yaptırcam.

Sen km osmanı yenmek Km Bye

onur neyin ne oldugunu blyom hadi gl dyim bida atak tabi kralsan ? :) gL gL adamsınz ahaha mamutun arkasına saklan bye gl

Sen Kim Osmanı Yenmek Kim ?

olm sen kimsin ki osmanı yenecen ?

onur walla kardeşm bida atalm insan gibi real reale yenersen emin ol ses ckarmam gl werir qecerm ii qeceler.

Geri