20
EXE RANK
SpoinieN-
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 27 May 2010
- Mesajlar
- 29,079
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 27
- Web sitesi
- www.cankskn.com
1 Kalıpların alt kısmına biraz jöle koyarak buzdolabında dondurun. Jambon ya da maydanozla süsleyiniz.
2 Yumurtaları kaynamış suda kabuksuz pişirin, bir peçetenin üstüne koyarak süzün, keserek şekil verin ve yavaşça kalıplara yerleştiriniz.
3 Kalıpları jöle ile doldurmayı tamamlayın. Tekrar buzluğa koyun ve tamamen donduğuna emin olmadan kalıplardan çıkartmayınız.
4 Kalıpları ılık suya sokun, böylece kalıplardan çıkartınız. Yumurtalar sert haşlanmışsa, süslerinizi yumurtanın üstüne yapınız.
2 Yumurtaları kaynamış suda kabuksuz pişirin, bir peçetenin üstüne koyarak süzün, keserek şekil verin ve yavaşça kalıplara yerleştiriniz.
3 Kalıpları jöle ile doldurmayı tamamlayın. Tekrar buzluğa koyun ve tamamen donduğuna emin olmadan kalıplardan çıkartmayınız.
4 Kalıpları ılık suya sokun, böylece kalıplardan çıkartınız. Yumurtalar sert haşlanmışsa, süslerinizi yumurtanın üstüne yapınız.