Jitan Langame kasamıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anderman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

anderman

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
anderman
qweqwe retry attım ibneler :D

18-6 frag vardı piçliğine yaptılar :D:D:D

kardeş jitan hertürlü kasar o bir king xde.

Üffff kim sokuyorsa sizleri bu formlara bende onlara sokayım.

nerde hangı kafede oynadınız ?

gelee :D:D Langame tanıyan tanır 16 - 1 :) frag atmıstım bıraktım langame :D başarılar bütün aşklar langamedee baslar :d

Gresto 1.45 boy 100 kilo'sun panpa bb

iyisin hossunda bu artıst tavırlarını nabıcaz gelsene langame ? :)
gelee :D:D Langame tanıyan tanır 16 - 1 :) frag atmıstım bıraktım langame :D başarılar bütün aşklar langamedee baslar :d

boş boş konusuyon amq anlamadım seni ice de frag atan koyan ılk gordum 4 kişiyle koyan demıssınkı 1.6 da tanıyan tanıyor olm kım tanıyor allah askına gorende adamı spawn flan sanacak boyle tanıyan tanıyor kelımesıne uyuz
oluyorum.
1. si bundan sanane amq
2. si nie bu kadar insanları büyütüyorsunuz
3. sü nerde boş konu var şu netbilgini de acılıyor mk anlayamadım gitti

boş boş konusuyon amq anlamadım seni ice de frag atan koyan ılk gordum 4 kişiyle koyan demıssınkı 1.6 da tanıyan tanıyor olm kım tanıyor allah askına gorende adamı spawn flan sanacak boyle tanıyan tanıyor kelımesıne uyuz
oluyorum.

1. si bundan sanane amq
2. si nie bu kadar insanları büyütüyorsunuz
3. sü nerde boş konu var şu netbilgini de acılıyor mk anlayamadım gitti

csoyuncu takıldıgın gunlerıde bılırım gdr gırdın gotun ayrı basın ayrı oynuyor

csoyuncu takıldıgın gunlerıde bılırım gdr gırdın gotun ayrı basın ayrı oynuyor
ben csoyuncu kastıgım gunleri inkar etmedimki hani şöyle bir durum var ben gdr suan 3 veyatta 4 kişi online oluyor onu geçtim cıkmak istesem kendim hertürlü ckarım ama senın yaptıklarına bakıyorum ve yorumların dikkatimi çekiyor böyle cocuk cocuk şeyler yazmalar kendini büyütmeler nedense su 1.5 de herkez kendini king sanıyor oyuncu sanıyor bunu anlamıyorum hani kendinizi tatmin edecekseniz eyv .

Geri