0
EXE RANK
anderman
Fexe Kullanıcısı
hayırlısı be qülüm xDéÜffff kim sokuyorsa sizleri bu formlara bende onlara sokayım.
geleeLangame tanıyan tanır 16 - 1
frag atmıstım bıraktım langame
başarılar bütün aşklar langamedee baslar :d
klavyeden konusmak guzel langamede ızlemek sereftır kendı capınızda eglenın dostlar .He he kesin öyledir tanımayan yok seni zaten mk![]()
adasdasdklavyeden konusmak guzel langamede ızlemek sereftır kendı capınızda eglenın dostlar .
geleeLangame tanıyan tanır 16 - 1
boş boş konusuyon amq anlamadım seni ice de frag atan koyan ılk gordum 4 kişiyle koyan demıssınkı 1.6 da tanıyan tanıyor olm kım tanıyor allah askına gorende adamı spawn flan sanacak boyle tanıyan tanıyor kelımesıne uyuzgeleeLangame tanıyan tanır 16 - 1
1. si bundan sanane amq
boş boş konusuyon amq anlamadım seni ice de frag atan koyan ılk gordum 4 kişiyle koyan demıssınkı 1.6 da tanıyan tanıyor olm kım tanıyor allah askına gorende adamı spawn flan sanacak boyle tanıyan tanıyor kelımesıne uyuz
oluyorum.
1. si bundan sanane amq
2. si nie bu kadar insanları büyütüyorsunuz
3. sü nerde boş konu var şu netbilgini de acılıyor mk anlayamadım gitti
Gresto 1.45 boy 100 kilo'sun panpa bb
lan game brakalı cok olduiyisin hossunda bu artıst tavırlarını nabıcaz gelsene langame ?![]()
ben csoyuncu kastıgım gunleri inkar etmedimki hani şöyle bir durum var ben gdr suan 3 veyatta 4 kişi online oluyor onu geçtim cıkmak istesem kendim hertürlü ckarım ama senın yaptıklarına bakıyorum ve yorumların dikkatimi çekiyor böyle cocuk cocuk şeyler yazmalar kendini büyütmeler nedense su 1.5 de herkez kendini king sanıyor oyuncu sanıyor bunu anlamıyorum hani kendinizi tatmin edecekseniz eyv .csoyuncu takıldıgın gunlerıde bılırım gdr gırdın gotun ayrı basın ayrı oynuyor