Java Hakkında Herşey.

sL1pknot `

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap 15 Yıldır Beraberiz
0
Ticaret - 0%
0   0   0

Java yı kısaca size soyle anlatayım internete bağlı bağlantılar içeren tarayıcıdan kullandığımız bir görsel arabirim gerektiren uygulamalar yazmak için kullanılmaktadır.

Bir metinde yazdıgımız program kodunu bir araç sayesinde programa dönüştürüyoruz bu program daha sonra başka bir araçla sanal makina adını verdiğimiz bir başka program üzerine konuyor anlıyacağınız programımızı sanal makina çalıştırıyor.

' Sanal Makinenin görevi çalıştıgı işletim sistemiyle java arasında bir nevi tercümandır bunun bize faydası ne diye dusunebilirsiniz şöyle açıklıyım her işletim sistemi başka bir dilden anlar yani " c " de yazdıgımız bir programı başka bir işletim sisteminde çalıştırmak için bir çok işlemden geçirmek zorundayız.

Javanın bize artısı budur yukarıdaki sorun javada yoktur anlıyacağınız java bağımsız bir platform’dur ve her işletim sisteminde çalışabilir.

Peki Java sanal makine üzerinden çalıştıgına göre sanal makine nasıl çalışacak diğe aklınızda bir soru gelmiştir bunun cevabı şudur sanal makine her işletim sistemin için ayrı ayrı düzenlenmiş bir C+ + uygulamasıdır.

Home Register Log In