Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Japon Usulü Karaciğer

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -AUXERRE. `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 161

-AUXERRE. `

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
15
EXE RANK
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzemeler:

70 gr pirinç, 200 gr su, 50 gr bezelye, 150 gr dana veya domuz karaciğeri, 10 gr bitkisel yağ, 10 gr un, 1 adet taze mandalina, 5 gr margarin, 20 gr soya sosu, paprika, tuz


Hazırlanışı:


Karaciğer dilimlerini önce bitkisel yağ, sonra da una bulayın. Her iki tarafını kızartın. Sonra üzerine tuz ve paprika serpin. Haşlanmış pirinçleri bezelye ve paprika ile karıştırın. Suyun içinde bekletin. Karaciğeri tabağa yerleştirin. Üzerine margarinde kızartılmış mandalina dilimleri ve soya soslu pilavı yerleştirip servise sunun.
 


 

 
Geri
Üst