`J. Kimmi ? BuyRun iÇeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burako7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

burako7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
burako7
Öncelikle selamun aleyküm beyler...

Ad: Burak
Soyad: Ak.
Yas: 22
Boy: 1.87
Kilo: 65

Evet beyler ben Burak bu güne kadar hayatımda yabmak isteyipte yapamadığım şey çok nadir dir.Yaptığım hiç bir şey den pişmanlık duymam çünkü pişmanlık duyucak bir işe asla kalkısmam işin sonunu tahmin edebiliorum 22 yasıma kadar bos diil senelerimi dolu gecirdim . Benim için 2 dünya vardır biri ev biri sokak . Ben sokakları Secmiştim yanlız taki 19 yasımda sırtımdan vurulup ailenin değerini anladıığmda ... kısaca kndimi özetledim sanıorum ...

Hobilerim cs oynamak , aynı zamanda lisanslı futbolcuyum spor yaparım ve dans etmeyi çok severim o yüzden her cumartesi bir clupa giderim..

Fobilerim ise cafelerde oturmak el ele tutusup gezmek ;)

Tek istediğim 1 şey avr cs sıktı cfg Coder Olmak istiyoRum ve Dync'x Kardeşimden de bu konu hakkında yardım istiyorum ...!:001_cool:

Öncelikle memnun oldum Burç bende.

Güzel güzel yazmışsın fakat. Pişmanlık duymayan insan yoktur bunu belirteyim. Benimde ters yanım vardır yapacağımı yapar arkasını tınlamam fakat aradan ne kadar zaman geçerse geçsin mutlaka aklına gelir yapmasam daha iyi olurdu dersin. Unutma insanı olgunlaştıran duyduğu pişmanlıklar ve dediği keşkelerdir. 22 yaşında gelmişsin güzel hoş ama o düşünce orda karşıyım. Bak kendinde demişsin 19 yaşımda aileme düştüm tekrar diye...

Neyse fazla uzatmayacağım. CFG Coder'lıkta bişey yok sadece birbirine uyumlu, sekme etkisi yaratmayan ayarları bulup birleştir. Fazla ileri gitme yalnız en fazla olabilecek cfg full alias'larla birlikte 250 KB'liktir bundan sonrası kopyala yapıştırdır. İşine yaramaz oda.

Diyeceklerim bu kadar hoş geldin foruma.

Forum'a hoş geldin ben Eyüp :) m.o

YorumLarınız için Tesekür Ediorum ve hos bulduk diorum ... Ben birazda olsa bilgi istiorum bu coder lik işinde burç kardesim eğer yardımcı olabilirsen bu konu hakkındaki bilgin yada paylasımlrna henüz karsılasmadım yanlız bilgin olduu belli ve seninde bu bilginden yararlanmak isterim tabi uykun ve münasip görürsen..! Saygılarımla...

j kim ebem haah

Çocuk olduğun belli seninle münakaşaya girme lütfunu bile göstermem sana Burc-x arkdsmın ilgileniceğinden Şüphem yok ..!

Hos qeLdin Kardeşim adım ufuk Mo . :)

Foruma hoş geldin umarım hedeflerine yakın sürede ulaşırsın.

Geri