Kullanıcı











- Katılım
- 7 Kas 2009
- Mesajlar
- 17,322
- Beğeniler
- 0
- Favori Oyun
- Meslek
- Discord
- İsim


Malzemeler
- 1 adet çipura
- Sosu İçin:
- 4 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1,5 tatlı kaşığı soya sosu
- 2 tatlı kaşığı sarımsak suyu
- 3-5 adet defne yaprağı
- 1 çay kaşığı kekik
- Tuz,karabiber
Süre:25 dk - 1 Kişilik
Yapılışı
Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştırın. Daha sonra hazırladığınız sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökün. Sosu süzgeçle süzüp, katı kısımlarını ayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletin.
Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökün. Her iki tarafını da yağlayıp kömür ızgarasında kızartın. Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapın.
- 1 adet çipura
- Sosu İçin:
- 4 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1,5 tatlı kaşığı soya sosu
- 2 tatlı kaşığı sarımsak suyu
- 3-5 adet defne yaprağı
- 1 çay kaşığı kekik
- Tuz,karabiber
Süre:25 dk - 1 Kişilik
Yapılışı
Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştırın. Daha sonra hazırladığınız sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökün. Sosu süzgeçle süzüp, katı kısımlarını ayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletin.
Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökün. Her iki tarafını da yağlayıp kömür ızgarasında kızartın. Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapın.
