Izgara Çipura

Durumu:

Almeria

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
Katılım
7 Kas 2009
Mesajlar
17,322
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzemeler
- 1 adet çipura
- Sosu İçin:
- 4 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1,5 tatlı kaşığı soya sosu
- 2 tatlı kaşığı sarımsak suyu
- 3-5 adet defne yaprağı
- 1 çay kaşığı kekik
- Tuz,karabiber

Süre:25 dk - 1 Kişilik
Yapılışı
Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştırın. Daha sonra hazırladığınız sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökün. Sosu süzgeçle süzüp, katı kısımlarını ayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletin.

Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökün. Her iki tarafını da yağlayıp kömür ızgarasında kızartın. Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapın.
 


 

 
Üst