itiraf ediyorlar=D

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
isim-nick: = bosver
virgs.gif
virgs.gif
Cinsiyet = Bay
virgs.gif

Anısı: = Birgün bankadayım. Halinden pek bankalara alışık olmayan bir adam geldi. Kredi kartı ile ilgili bir sorunu olduğunu müşteri temsilcisine söyledi. Müşteri temsilcisi de kredi kartları servisini aramasını söyledi. Bankanın içinde bulunan direkt hattı kullanmasını belirtti. Adam telefonun yanına geldi. Telefonu kaldırdı ve bir süre sonra adını
virgs.gif
soyadın vs. vs. söyledi ve birden bağırmaya başaladı : "Ne diyorsun sen ya. Sus be kadın.Yeter artık. Hep sen mi konuşacaksın. Sussana be. Başlarım şimdi sana" dedi ve kapattı. Tabi bankada herkes şaşkın şaşkın adama bakıyor. Adam yanında duran bir gence rica etti. Telefondaki kadının kendisini dinlemediğini onunla konuşmasını ve kendisini dinlemesini söylemesini istedi ve telefonu kaldırdı ve birden gence "Bak çıktı işte.Yine konuşuyor.Beni dinlemiyor" dedi. Genç telefonu aldı ve birden gülmeye başladı. Adam şaşırdı."Ne diyor" dedi.Gencin gözlerinden yaşlar geliyor bu arada ve adam dedi ki " Amca bu santral. Konuşan kadın telesekreter.Seni duyamaz" dedi.

isim-nick: = dodehimini
virgs.gif
virgs.gif

Anısı: = Olay geçen yıl lise son sınıfta oldu.Yine her zamanki gibi sabah uykumu aldıktan sonra okula gitmiştim.Tabi dogal olarak geç kalmıstım. O gun sınavım oldugunu biliyordum ama sınavı ögleden sonra olacak diye pek kendimi kasmamıstım. Zaten akşamdan kopyaları zulalamıstım. Sınıfın kapısına geldiğimde kapı deliğinden baktım ve ne göreyim millet sınava başlamış. Ben de hemen mudur yardımcısına gidip gunluk fırçamı yedikten sonra geç kagıdını almayı başarmıstım. Hemen acele ile sınıfa attım kendimi. Sınavın bitmesine yanlıs hatırlamıyorsan bir onbes dakika falan kalmıştı. İçeri girdim ve hocaya cebimdeki geç kagıdı sandıgım kagıdı uzattım. Ama hoca demez mi bu sana lazım olur sen bunu geri al diye. Arkamı dondum herkes pispis guluyordu. Meger yanlışlıkla hocama geç kagıdını degil akşamdan hazırladıgım kopya kagıdını vermişim. Tabi alay konusu oldum.O gunden sonra adımız kerize çıktı.

isim-nick: = aysun
virgs.gif
virgs.gif

Anısı: = Ogün antalyadan istanbula geziye gidiyorduk. Isıklar kapandığında otobüste en çabuk uyuyan bendim. Sabah olduğunda herkes bana bakıp gülüyordu. Hatta biri de "koskoca kadın ayıp ayıp" diyordu. Yanımdaki kadına sorduğumda aklım basıma geldi. Uyurken "bekle beni beckhamım geliyorum" diye bağıra bağıra sayıklamışım.....))))

isim-nick: = darkfire
virgs.gif
Anısı: = Annemle Şirinyer Sevgi yolunda geziyoruz. TAbiki yol kalabalık falan önümüzde bir grup var ve birinin üzerinde eminemin tişörtü annem bunu gördü ve bana dönerek;-Bak çocuk sevgilisinin ismini tişörtüne yazdırmış dedi....))

isim-nick: = hollowman
virgs.gif
virgs.gif

Anısı: = Yeni çıkan belediye otobüslerine arkadaşımla birlikte bindik. (mercedes otomatik) Otobüsde cep telefonlarının kapatılması için cama 'rahatınız için cep telefonunuzu kapatınız'yazısı asılmış. Biz bu yazıyı okuyunca telefonları kapattık. Ama bir adam bağıra bağıra konuşuyor.Yaşlı bir hanım teyze de adamın omuzuna dokunarak camdaki yazıyı okuttu. Adam yazıyı okuduktan sonra hiç istifini bozmadan hanım teyzeye dönerek ''valla benim rahatım çok yerinde sizinkini bilemem'' dedi ve konuşmaya devam etti.Tabi biz dağıldık.

isim-nick: = kutlu no fe@r[IMG]http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif[/IMG] şehir: = eskişehir
virgs.gif
Anısı: = Birgün anneanemle babam günü gecen fatura yüzünden kapanan ev telefonumuzu actırmaya gittiler. Döndüklerinde babam "şu telefona bak açılmış mı" diye sordu. Ben de ahizeyi kaldırdım dinlemeye koyuldum."telefonunuz borcunuz yüzünden kapanmıştır" diye bir teyp kaydı sesi geldi. Babama" hayır açılmamış hala borcunuz nedeniyle kapalıdır diyo"dedim. Beni duyan anneannem "kim söyledi bakıyım onu"dedi. Ben de telefondaki ses dedim. Daha sonra elimden ahizeyi kaptığı gibi "bana bak sen o daha deminki parayı yatırdığımız kokona karısın de mi
virgs.gif
yatırdık ya parayı ğğğğğğ tohumu açsana telefonumuzu" diye avaz avaz bağırıyodu. Biz bu arada babamla kırılıyoduk. Ama allah var hat 2 dakika içinde açılmıştı

isim-nick: = onur
virgs.gif
virgs.gif

Anısı: = Bir gün internet cafede elektrıkler kesıldı jeneratorü calıstıracaktık. Orada calısan cocuk kardesıne mutfaktan tornavıdayı getırmesını soyledı. Yanında bı arkadasıyla gıttı mutfak karanlıktı ondan sonra arkadasına seslenıp ısıgı yaksana tornavıdayı bulamıyorum dedı...?

Erkek arkadaşımla birlikte bir arkadaşımıza gitmek üzere Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçiyorken (Boğaziçi Köprüsü'nü geçer geçmez)erkek arkadaşımın telefonu çaldı ve karşıdaki kişi dayısı... Nerede olduğumuzu sordu.Erkek arkadaşım da aynen şu cümleyi kurdu 'Köprüyü geçtik dayı'... O sırada ben bir kahkaha patlattım. 'E peki şimdi dayın dayı olmuyor mu yani?'
virgs.gif
dedim. Dayısı da tatlı mı tatlı bir adamdır. Bu espriyi aile arasında çok uzun süre yaptık.

isim-nick: = papaz
virgs.gif

Anısı: Askerlik anımı anlatmak istiyorum... Bi gün tüm askeriyeyle beraber 23 nisan senliklerine gittik. Tabi orada esas durustayız. Dikkatimi ceken bisey oldu; yaslı bi kadın karsıma gecmis bana uzun uzun bakıyor. Daha sonra yanıma geldi "hayırdır teyze" dedim "neye bakıyorsun" O bana ne dese iyi "oglum" dedi "silah mı uzun sen mi uzunsun onu ölcmek icin bakıyorum" ......Ha bu arada benim boy 1.55

Geri