İş Adamı, Alacaklısı Tarafından Öldürüldü

2
EXE RANK

clairvoyance`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
clairvoyance`
Ümraniye'de Alin Group adlı turizm şirketinin sahibi Alaattin İnandım (49), alacak-verecek meselesi yüzünden silahla vurularak öldürüldü. Şirketinin önünde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı, kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Olay, Yukarı Dudullu Bayraktar Bulvarı Dergah Sokak numara 16'daki "Alin Group" adli şirketin önünde meydana geldi. Şirket sahibi Alaattin İnandım, 34 UR 777 plakalı aracından indiği sırada yanına yaklaşan İzzet Y. (54) ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki ruhsatsız silahı çeken İzzet Y., 7 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan iş adamı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alaattin İnandım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden bindiği bir taksiyle kaçmak isteyen zanlı İzzet Y., Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından ruhsatsız silahıyla birlikte yakalandı. Çakmak Polis Merkezi Amirliği'ne ***ürülen İzzet Y., ilk ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. İş adamı İnandım'ı silahla vurarak öldüren İzzet Y.'nin yaklaşık 4 ay boyunca aracıyla Alin Group'a çalıştığı, yaklaşık 3 bin 700 TL alacağını tahsil edemediği için cinayet işlediği iddia edildi.

Hastaneye ***ürülürken gazetecilerin sorularını cevaplandıran zanlı İzzet Y.'nin rahat tavırları dikkat çekti. Gülerek polis otomobiline binen zanlı, "Alacağımı istedim. Bana hakaret etti. Mafyacılık oynuyorlar." diye konuştu.

İzzet Y., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar polis merkezine getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Geri