-invv vs Schwarze Tod [dont sk olmadan önce] 12-0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

for Lead

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
for Lead
Bunların kaderleri bu hep 12 0 :)

0cevlatlar.png

eyw aynen oyun biLmylar:S

Oyun bilenlere bak ya :D:D:D:D

Pubtan yetme bebeler kimin ne olduğunu herkes biliyo dünkü bok aykonun köpeği Kazım :D

Non olmasa adın olurmuydu acaba amk gerizekalısı :D

He unutmadan bekliyorum he adres istemekle olmuyo ergen :D

Tebrikler.​

Pubtan yetme bebeler kimin ne olduğunu herkes biliyo dünkü bok aykonun köpeği Kazım :D

Lama ezilen teamın kendisi olduğu için savunma ezme

Ağla koçum benm Aykoyla alakam olmadıqı herkes biliyo yeniLmek zoruna qidiyor oLmaLı fazLa aqLama ssin altında köpek uza hadi asdfasdasdas gelcem yazın inş İstanbul'a bide karşmda de bebe falan klavye delıkanlısı tüysüz horoz ibikli veled ha bide benm kim olduqumu eskiLer biLir yeniLer örnek aLır ama gördüğüm kadarıyLa örnek aLmamşn beni neyse abisi geliştir biraz kendini oyun öğren gel :)

;] YORUMLARA GEL , NESE GL kazım :D

:D :D laa ne ezmişssnz

Ağla koçum benm Aykoyla alakam olmadıqı herkes biliyo yeniLmek zoruna qidiyor oLmaLı fazLa aqLama ssin altında köpek uza hadi asdfasdasdas gelcem yazın inş İstanbul'a bide karşmda de bebe falan klavye delıkanlısı tüysüz horoz ibikli veled ha bide benm kim olduqumu eskiLer biLir yeniLer örnek aLır ama gördüğüm kadarıyLa örnek aLmamşn beni neyse abisi geliştir biraz kendini oyun öğren gel :)

Ya Allah aşkına gel kafanı bi patlatıyım amk :D

qlbasarılar

Maestroo gh cisi olmadan böyle oluyor işte :D:D qL....

Yaş 18 abisi demez mi Allahım :D:D

ya Allah aşkına yanlışlıklada olsa geç burdanda bi seviyim seni anladın sen onu :D
Yaşımın 18 oLmadıqını sende biLiyosun abisi qerçek yaşımı söyle sana lolipop aLcam hadi + cebine para da koyarım fakir asdfasdas

erdemin boyu 1.92 lan nası dövecen

FeNaaa :D gL baŞarıLar

Geri