İngiliz Alman Fransız fıkraları

4
EXE RANK

~AAHHMMEEDD``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~AAHHMMEEDD``
Uzay

Nasa uzaya 2 yilligina gonderilecek 3 astronot secmis. Biri amerikali, biri ingiliz ve biri de Rusmus. Her bir astronota 200 kilo bagaj ***urme hakki verilmis. Amerikali karisini ***urmeye karar vermis. Ingiliz yanina dil kitaplari almaya, ve almanca ogrenmeye karar vermis. Rus da yanina bir suru karton sigara almis. Ve yola cikmislar.
Iki yil sonra bir mekik onlari geri getirmis. Kapi acildiginda amerikali ile karisi cikmis, her birinin kucaginda bir bebek. Buyuk alkis kopmus. Sonra ingiliz cikmis. Sakir sakir almanca konusuyormus. Sonra da agzinda bir sigarayla rus cikmis:
- Kibriti olan var mi?

Donlar

Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
-"Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da
-"Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane: Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki."
Sıra Fransız'ın valizine gelmiş; açmışlar bakmışlar 8 tane don.
-"7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız
-"Pazartesi, Salı, Çarşamba... Her gün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş.
-"Vay be! Adamlardaki temizliğe, medeniyete bak!" demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
-"Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar:
-"Neden 12 adet?"
Bizimki cevap vermiş:
-"Ocak, Şubat, Mart,.."

Patates

Bir gemiye Ingiliz, Alman ve Laz kacak olarak binerler. Gemi diger limana vardıgında askerler tarafından yoklama yapılır.Hemen birer cuval bulup icine girerler.Askerin tekmesini yiyen alman
-miyaaaav diye bagırır, asker kedi sanarak kontrol etmez.ingiliz kopek sesi cıkarır oda pacayı yırtar. Sıra bizim laza gelir. Tekmeyi yiyen laz hemen bagırır
-PATATEEEES...

Yumurta

Bir alman birde Turk komsularmis.. Almanin tavugu bizim turkun bahcesine yumurtlamis.. Turkle alman yumurta kavgasina tutusmuslar..
alman:
-tavuk benim yumurta benim..Turk:
-bahce benim yumurta benim...diye tartisirlerken Turk ortaya bi fikir atmis:
-Birbirimizin tassaklarina vuralim kim daha az yerde yatarsa o yumurtayi alsin..
-tamam demis alman..
turk gitmis evden kalin kislik botlarini almis, giymis, sikica baglamis,vurmus...alman 10dk 20 dk derken yarim saat sonra kalkmis..
Sonra alman gitmis botlarini getirmis, giymis, sikica baglamis, tam vuracakken,
-Dur demis Turk:
-Al senin olsun.. Bi yumurta icin degmez..

Sigara

3 astronot uzaya gidecek. bunlardan biri alman biri İngiliz biri de bizim temel. Bunlar yıllarca gelmeyecekleri için en önemli ihtiyaçlarını sorarlar. Alman
-"bana sarışın, esmer, kumral hatun" der. İngiliz
-"bana bol bol içki " der. bizim temel
-"baaa bol bol cigara" der. Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar. 3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.tabi aileler merakla bekliyor. önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik. Sonra İngiliz iniyor adam zil zurna sarhoş. Tabi ki sıra temele geliyor. Temel kapıda görünür görünmez bir fırlıyor ağzında sigarayla:
-"Allah'ını seven baaa ateş versuuun"

Vampir

İngiliz,Alman ve Temel vampirlik yarışmasına katılırlar.İlk İngiliz gider dizine kadar kanla gelir.
-"Bu kadar kanı nerde buldun?"
İngiliz:
-"Şurdaki tavukların kanını emdim".
Alman gider beline kadar kanla döner
Alman:
-"Şurdaki ineklerin kanını emdim"
Temel gider üstü başı kanla döner.
Temel:
-"şurdaki direği görüyor musun?
sunucu:
-"evet"
Temel:
-"işte ben onu göremedim."

Sihirli Lamba

Temel ve Cin Bir Fransız bir İngiliz ve bir de Temel bir gemi kazasından sonra ıssız bir adaya çıkarlar. İngiliz kumsalda bir lamba bulur. Fransız bunun Aladdin'in lambası olabileceğini söyler ve lambayı ovuşturur. Gerçektende lambadan bir cin çıkar.
-"Ne dilerseniz dileyin benden" der. İngiliz
-"Ben ailemin yanına İngiltereye gitmek istiyorum" der. Cin isteyi yerine getirir. Sıra Fransız'a gelir. Oda ailesinin yanına Fransaya gitmek ister. Onun isteyide yarine gelir. Sıra Temeldedir. Temel biraz düşünür. Cin çabuk olmasını söyler. Temel etrafına bakar ve cin'e dileyini söyler.
-"Arkadaşlarımda gitti ben bu ıssız adada yalnız kaldım onun için arkadaşlarımı geri getirmeni istiyorum" der.

Çalışanı

İnsanların iş ve s.ks hayatına bakış açısı hakkında araştırma yapıyorlarmış. Bir Türk Bir İngiliz Bir Fransız seçmişler ve otel odasına bir ütü masası bir yatak birde kadın koymuşlar önce İngilizi göndermişler odaya İngiliz Önce kadına ütü yaptırmış sonra kadınla birlikte olmuş açıklamasında
- Bizde önce iş sonra s.ks gelir, demiş.
Fransızı göndermişler Fransız önce kadınla birlikte olmuş sonra ütü yaptırmış ve açıklamasında:
- Bizde önce s.ks sonra iş gelir, demiş.
Sıra Türk'e gelmiş Türkte kadın ütü yaparken kadını becermiş açıklamasında da:
- Bizde çalışanı becerirler, demiş.

Fax Geldi

üc alman hepberaber saunaya girerler malumunuz almanyada saunalara anadan urya girildiginden ki yaninizda herhangi birseyle giremiyorsunuz.derken bir ara aci aci bir telefon sesi duyulur,herkes birbirlerinin yüzüne bakar iclerinden biri elini kalbine dogru yönlendirir eline ceptelefonu acar konusur,diger ikisi hayirdir bu ne hal gibilerden tuhafca birbirlerine bakarken digeri cevaplar ha o mu yahu gecen sene kalp ameliyati oldum gögsüm madem yardiniz bari fermuarli cep yaptirayim dedim o yüzden telefonumu heryere ***üre biliyorum,o ara yine telefon calar bir digerininki buseferde kalcasina elini atar oradan telefonu cikarir konusur kapar oda anlatir yahu bende yaglarimi cektirdim baktikki deribayagi sarkik dikecekler bende bir cep rica etim onlarda dikti gelgelelim ücüncüde bir numara yok ne yapmali ki onunda bir ayricaligi olsun.aklina bir fikir gelir,ayaga kalkar of cok bunaldim biraz serinleyim yine dönerim der ve saunayi terk eder bir iki daki sürmez iceri girdigin de bu sefer diger ikisininde dikkadi disardan gelenin apis arasina takilir hayirdir arkandandan birsey sarkiyor ha omu hanim fax yolluyorda.

Sigara

3 astronot uzaya gidecek. bunlardan biri alman biri İngiliz biri de bizim temel. Bunlar yıllarca gelmeyecekleri için en önemli ihtiyaçlarını sorarlar. Alman
-"bana sarışın, esmer, kumral hatun" der. İngiliz
-"bana bol bol içki " der. bizim temel
-"baaa bol bol cigara" der. Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar. 3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.tabi aileler merakla bekliyor. önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik. Sonra İngiliz iniyor adam zil zurna sarhoş. Tabi ki sıra temele geliyor. Temel kapıda görünür görünmez bir fırlıyor ağzında sigarayla:
-"Allah'ını seven baaa ateş versuuun"

Siz Erkek Verirseniz

Bir deney yapiılacakmış. Bu deney için İngiliz, Alman ve bizim Temel başvurmuşlar. Deney bunları ayrı ayrı gorillerle bir araya koyup en fazla yavruyu kim yapacak.
Alman girmiş çıkmış 5 çocuk yapmış.
Fransız girmiş 7 çocuk yapmış
İngiliz girmiş 10 yapmış.
Sıra bizim laz temele gelmiş. Temel girmiş, çıkmış bakmışlar 1 tane çocuk çıkmış diğerleri dalga geçmişler ve sonra meraktan sormuşlar -niye bu kadar az çocuk diyince Temel'in cevabı şuymuş:
-Eğer goril erkek olmasaydı görürdünüz

Yumurta

İskoçyalının tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış. Biri:
- Tavuk benim, yumurta da benimdir, diyor. Diğeri:
- Benim bahçem, yumurta da benimdir.
En sonunda İskoç:
- Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekme atalım. Yerde en kısa süre kalan yumurtayı alsın.
İngiliz de kabul ediyor. İskoç'un önce tekme atmasına karar veriyorlar. İskoç en ağır postallarını giyip geliyor. İyice bir abanıp İngiliz'in bacaklarının arasına bir tekme atıyor.
İngiliz yarım saat sonra ancak kalkabiliyor. İngiliz tam tekmeyi atmak için hazırlanıyorken, İskoç yumurtayı uzatıyor:
- Al senin olsun, bir yumurta için değmez

Issız Ada

İngiliz, Alman ve de Fransız ıssız bir adaya düşerler. Bir müddet sonra canları çok sıkılır ve ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Birden İngiliz "Buldum, golf oynayalım." der. Fransız da bu fikre katılır ama Alman golf nedir bilmiyordur. İngiliz ve Fransız anlatmaya başlarlar. Anlatırlar, anlatırlar ve en sonunda olayı şöyle bağlarlar.
- Azizim, golf oynamak için bir top, bir sopa ve de bir delik gereklidir hepsi bu.
Daha sonra İngiliz der ki:
- Ben de top var.
Fransız da der:
- Sopa sorun değil ben bulurum.
En son Alman:
- Benim işim var ben gidiyorum...

Iraklı

Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli barda oturmus içki içiyorlarmis.

Amerikali içkisini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis:

"Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demis.

Ingiliz de bunun üzerine içkisini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis:

"bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demis.

Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde içkisini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs:

"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere içki içmeyiz"

İngiliz Fransız Temel

Bir Ingiliz bir Fransiz birde bizim Temel 30 katli bir binanin son katindalardır Ingiliz der ki :
Ben atlicam intihar etcem. Temel niye Ingiliz der :
Benin anam ******luk yapiyo. Temel ile Alman vazgecirirler Ingilizi.Bu sefer Alman baslar :
Bende atlicam benimde anam ******luk yapiyo der.Temel ile Ingiliz Almanı zar zor vazgecirirler.Temelde baslar :
ULAN ASIL BEN ATLICAM BEN INTIHAR EDICEM . Alman ile Ingiliz sorar niye intihar edeceksin? Temel der ki :BU KADAR ****** COCUGUN YANINDA BENIM NE ISIM VAR.

Delikanlı Türk

Bi gün bi uçakta fransız, ingiliz, alman, rus, iranlı, hollandalı ve
türk laylaylom gidiyolarmış. neyse uçak rotasını takip ederek giderken ingilterenin üstünden geçiyor. İngiliz şöyle bi aşağıları süzüyor ve lafa giriyo:-arkadaşlar, burası benim memleketim İngiltere. Bizim diyor, biramız acaip meşhurdur, şahane biralar üretiriz, içimine doyamazsınız.
ingiltere bitiyor. Uçak Fransa'nın üstünden geçiyor ve Fransız dalıyor:
-burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, öpmeye kıyamazsıniz.
derken Almanya ya geliyor uçak. Alman bi iç çekiyo.
-hey gidi memleket diyor, biz bi arabalar üretiriz. binmeye
kıyamazsınız.Sonra efenim geliyor Hollanda'ya. Hollandalı bakıyor şööyle bir aşağı: - burası da Hollanda diyor.. ah o güzel evler diyo. bizim evlerimiz
meşhurdur. uçak sonra Rusyaya geçiyor (nasıl bi rotaysa artık):
-Rus bakıyor aşşağı..bizim diyo kgb'miz meşhurdur. dünyada sinek
havalansa haberdardır. sonra İrana dönüyor uçak. İranlı bakıyo şöyle bi göz süzerek:
-abiler diyor. burası da İran bizim de halımız meşhurdur diyor. yumuşacıktır.
geldik Türkiye'ye. Türk bakıyor aşşağıya. düşün düşün.. nerden başlasam ki (o
kadar çok meşhur şeyimiz var ki, en orjinalini söylemeliyim ) hah buldum diye düşünüyor ve başlıyor anlatmaya...
- Arkadaşlar diyor..burası Türkiye.. bizim, diyor..delikanlımız çok meşhurdur... öyle ki alır Fransızın kızını, içer ingilizin birasını, atar Almanın arabasına, ***ürür Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına..çatır çatır s.ker.. kgb nin de bi s.kimden haberi olmaz

Ben Görmedim

Bir gün Fransız,bir alman ve temel vampir olmuşlar.Gök yüzündenlermiş. bunlar yarış yapmaya karar vermişler. En kısa zamanda en çok kan emen birinci olacakmış. Fransız gitmiş. 3 dakika sonra geri dönmüş ağzının kenarında kan varmış. Temel ile Alman sormuşlar:
-Yaaa ne yaptın?
-Şu kilisedeki kızın kanını emdim.
Sonra alman gitmiş bir dakika sonra dönmüş. Ağzının kenarında kan varmış.
-Ya sen ne yaptın?
-Şuradaki değirmencinin kızının kanını emdim.
Sıra temele gelmiş. Gitmesiyle gelmesi bir olmuş. Yüzünün her tarafı kanlıymış. Ne yaptın böyle, kimin kanını emdin? Temel:
-Şuradaki direği görüyor musunuz
-Eveeett.
-Ama ben görmedim.

Maymun

Bir gün bir fransız bir ingiliz ve bir de türke birertane maymun vermişler ve bunu bir yıl boyunca *ikeceksiniz en çok maymun çıkartana büyük
bir ödül vereceğiz demişler.
1 yıl sonra gelip fransıza bakmışlar fransız 15 tane maymun çıkartmıştır.
ingilize bakmışlar ingilizde 12 tane maymun çıkartmıştır.
türke bakmıslar temel ise 1 yılda sadece bir maymun doğurtabilmistir. Temele sormuslar
- Yaw herkes 15 tane doğurtuyor sen ise sadece bir tane çıkartabilmişsin neden.
Türk demiş ki:
ula *ruspu çocukları bana erkek maymun vermişsiz.

Ben Yokken

Bir Fransız, bir Amerikalı, bir Alman ve bir Türk, deniz kazası sonucunda ıssız bir adaya düşmüşlerdi. Bir hafta sonra Fransız konuştu:
- Ben yokken şimdi sevgilim kaç kez evime gelmiş, beni çok merak etmiştir.
Amerikalı atıldı:
- Ben yokken bütün medya gelmiş, beni arıyordur mutlaka.
Alman:
- Ben yokken patronum, yeni projeler için beni aramıştır mutlaka
Ve Türk:
- Ben yokken kimbilir ne zamlar, ne vergiler gelmiştir!

Mokoko

iki ingiliz asilzadesi bir ıssız adaya düşerler hemen oraya yamyamlar gelir ve ***ürürler ilk asilzadeye ölümmü yoksa mokokomu diye sorarlar adam düşünür ve ölmekten iyidir der ve mokokoyu seçer bunun üzerine bütün yamyam erkekler, adamı düzerler ikincisine sorarlar adam düşünür ben gibi adam bozulmadan öteki dünyaya gitsin demiş ve ölümü seçmiş kafile reiside adamı göstererek ölene kadar mokoko der.

Geri