I`ve Lie >> [vs] Best Mans * Tiplere Bak

Ticaret - 0%
0   0   0

kaan daha dün bokunu yiyodun o clanın ne oldu la yemek yediğin kabamı işer oldun :D
he bı ara hangı klanın bohunu yıdım merak etıdıyom klana al dedıgın gunlerıde unutmadım canım burdan optum boyundan buyuk laflar etme buyuk konusmakı buyuk sıkmesınler.

-Disko.``~iso

Kullanıcı
0
Ticaret - 0%
0   0   0

he bı ara hangı klanın bohunu yıdım merak etıdıyom klana al dedıgın gunlerıde unutmadım canım burdan optum boyundan buyuk laflar etme buyuk konusmakı buyuk sıkmesınler.

lan sen kimsin clana al diycem lan 10 yaşında velet :D olum öldürsem evlat katili derler lan tipine kılığına bakıyonmu satanist gibi daha doğru küfür etmesini beceremiyon la cfg istiycen zamanda böyle karaktersiz yüzsüz deseydin :D

Ticaret - 0%
0   0   0

lan sen kimsin clana al diycem lan 10 yaşında velet :D olum öldürsem evlat katili derler lan tipine kılığına bakıyonmu satanist gibi daha doğru küfür etmesini beceremiyon la cfg istiycen zamanda böyle karaktersiz yüzsüz deseydin :D
ı ve lıe deyken kanka kardesım kaanım best mansı kurunca bole olduk evlat :(

`BARTUCANNN_SPAWN

Kullanıcı
0
Ticaret - 0%
0   0   0

sen bu skinlerle felan nasıl oynuyorsun ya normal oyun la karşılaştırıyorum'da acayip iğrenç bişey yaa :)

-Disko.``~iso

Kullanıcı
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ı ve lıe deyken kanka kardesım kaanım best mansı kurunca bole olduk evlat :(
lan bi yürü git şurdan ya ne kardeşim kaan mış micim yoktu alttan sana mı yalakalık yapcam enayi sen klan kursan ne kurmasan ne bikere nickinde meymenet yok karı kız ismi koyuyon önce nickini değiş kaptan

Ticaret - 0%
0   0   0

lan bi yürü git şurdan ya ne kardeşim kaan mış micim yoktu alttan sana mı yalakalık yapcam enayi sen klan kursan ne kurmasan ne bikere nickinde meymenet yok karı kız ismi koyuyon önce nickini değiş kaptan
optum canım burda yalan solmede bıde uzatma sg.

Home Register Log In