`Hypnnotiz[e]`4Kjll CFG v1 ;Daha Ne Duruyosun ?

0
EXE RANK

Apocalyptc

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Apocalyptc
Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaslar

6895.gif
İlk Cfg Yapısım olmasına Ragmen v1.6 İcin Saglam Bir Cfg oldu.En İyi Kodları Bulmaya Calıstım.

Not : Bazı Saglam cfglerden birazcık alıntı Yaptım.

6809.gif
Önemli : Arkadaslar Cfg`nin Tek Bir Kötü Yanı Var ( ilk Acılısta ) Dakika Tuttum 3 Dk da Acılıyor Ve Ondan Sonra Hemen Acılıyor O Yüzden İlk Acılısta Biraz Beklemeniz Rica Olunur.

6895.gif
Evet Birazda CFG nin Özelliklerinden Bahsedelim ;

6895.gif
Ses Ayarını Ayarlamakta Cok Ugrastım Neredeyse A dan B ye Ses kasarsınız =D

6895.gif
Mic Ayarı Yapmak İsteyen Yapabilir Ama CFG de Mausun Orta Tusu ile Konusabilirsiniz.

6895.gif
CFG nin Aktif oldugunu anlamak CS nin Monsterkill Ses Efekti Calmaktadır.

6895.gif
Kan Ayarı Vardır.Duvarda Kan ve Mermi izlerini Görebilirsiniz.

6895.gif
Vee Bunu Kullanan Player Fark Edecektir '' Sekme Gercekten Cok Azdır Servera Girdiginizde Deneyebilirsiniz Size En Uzak Duvarı Tarayın Cok Nadir Mermi Sekiyor.Yakın Mesafeden Otur Tara 1 Tane Sekmez (:

6895.gif
Tesekkür ET Butonuna Lütfen Basınız
6895.gif
6895.gif

Ve Bir Tane Basit Frag CFG Aktif Burda - ; ;

7646.bmp

6895.gif
Link 1 ; Linki Görebilmek İcin Tesekkür Butonuna Basınız.

6895.gif
Link 2 ; Linki Görebilmek İcin Tesekkür Butonuna Basınız.

ne şaka yapması olm real hypnotizze benm arkadasm lan :D ciddiym fake olm senn nickn mehmet gir sk gaminge bak :lol:

oLum git Konuyu Bok Ettin Modlara Sildirtcem Yorumlarını maL Mertcan Msn geL Fakemiyim Mertcan alla alla :D

bende real sanmıştım :S

bende real sanmıştım :S

Kardesm Hypnotize Türkçe Hipnoz un İngilizcesidir Dimi Adamlarda Dogal olarak İngiliz Kökenli olduklarından Hypnotize yi Nick olarak Almıs ve bnm ki editli hali Hypnnotiz[e] Nick Benzerligi var sadece Sizce Aynı mı ? Sacma Sacma Yorum Atıp Konuyu kirletmeyin Fake durum yok ortada ve ben adamın Üstünden nam salcakda birisi değilim Oyle birseye İhtiyacımda Yok Ben konuyu Koydum CFG yi bizzat Kendim Yaptım İsteyen Dener İstemeyen Denemez Durduk Yere polemik Yapmaya Gerek Yok Tesekkür Harici Post Kasma.

O serverda yanlış hatırlamıyorsam sxe yoktu.

O serverda yanlış hatırlamıyorsam sxe yoktu.

Ah Kardesim Nelere Takılıyosunuz ya CFG Paylastım Benzer Nicke Fake Dediler
Frag Koydum Sxe yok dediler Problem SS ise Yarın Sxeli bi sw de Kasar Baska Frag Koyarım Problem mi ?
CFG İndirmiyosan Gl ver Gec İndiriyosan Bi Tesekkür + Yorum İcin Sagol.

Hakaret veya tahrik edici bir söylemde bulunmadım ki bu kadar tepki verdin..

Herneyse başarılar dilerim.

Hakaret veya tahrik edici bir söylemde bulunmadım ki bu kadar tepki verdin..

Herneyse başarılar dilerim.

Sert Cıktıysam Kusura Bakma Ama Sadece Beni Sinir Eden Diger Ayrıntılara Takılmanız Nick Degistim Fake dediler diye zaten.Simdide Sen bole diyince Biraz Asabi Cıkıstım Kusuruma Bakma Tekrardan.CFG yi Paylastıgıma Bin Pisman oldum zaten 70 İndirme 3 Tesekkür Emege Saygı Kalmamıs.

Sert Cıktıysam Kusura Bakma Ama Sadece Beni Sinir Eden Diger Ayrıntılara Takılmanız Nick Degistim Fake dediler diye zaten.Simdide Sen bole diyince Biraz Asabi Cıkıstım Kusuruma Bakma Tekrardan.CFG yi Paylastıgıma Bin Pisman oldum zaten 70 İndirme 3 Tesekkür Emege Saygı Kalmamıs.
Emeğe saygı kalmamış gerçekten de..
Forumda, linki yorum attıktan sonra görme özelliği olsa; eminim ki paylaşım içerikli konular, tartışma içerikli konuların aldığı hiti geçecektir..

Emeğe saygı kalmamış gerçekten de..
Forumda, linki yorum attıktan sonra görme özelliği olsa; eminim ki paylaşım içerikli konular, tartışma içerikli konuların aldığı hiti geçecektir..

Aynen Katılıyorum Linki Görebilmek İcin Tesekkür Butonuna Basın Yazdım Ama Fayda Etmiyor ki Üstüne Tıklayınca Link Acılıyor .s Nese Yorum + Tesekkür İcin Ben Tesekkür Ederim İyi Forumlar (:

Geri