Hüzünlü Sözler

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
♥ Senden ayrıldığım gün hüzünlü oldu gözlerime yaş yerine hep kanlar doldu

♥ Artık tüm şarkılar hüzün makamında, sensiz bu yüreğimde

♥ Yokluğun gönlümde bir iç savaştır.♥ Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

♥ Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!.

♥ Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.

♥ oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!

♥ 20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

♥ mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

♥ Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

♥ Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ”O” éL BéNim ..

♥ SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..

♥ bir cicegin acmak icin sebepler buldugu gibi, yasama dair sebepler bulmak icin yasiyorum. Eger bir gun gelirde yasamak icin bir sebep bulamazsam olmek icin bir sebep bulmusum demektir.

♥ Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp ***üreceği Sadece Tozudur !

♥ kendimize uzak bir ruzgariz biz, uzerine kus konmayan agaclar gibi durdugumuz yerde olur gideriz. Bir baska alemde kendimiz olmadan eseriz.

♥ GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

♥ issiz basi bos deryada geziyorum. Yalnizligin adini senin adinin yanina yaziyorum, yaziyorum durmaksizin, haykiriyorum dunyaya bicaresizligimi!

Geri