Host_Init: Couldn't load gfx/palette.Imp

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qRaL* <3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

qRaL* <3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qRaL* <3
Fahri abi ve bütün Site kişileri Bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin xS aciLL

Host_Init: Couldn't load gfx/palette.Imp Ne bu lütfen indirme linki koyun kantırsızlıktan ölüyorum Hadi lütfen​

Server a qirerken mi cıkıo Cs ye qirerken mi ?

Cs giriom consol diom bu hatayı verioo

Senin hatayı araştırayım dedim.Bi Sitede aşağıdaki yorumu buldum.Bu yorumdan sonra sorunu oLan arkadaşın hatası çözülmüş.İşine yarayabileceğini düşündüm.Bak bi istersen.

Aşağıdaki kısım aLıntıdır.!!

birincisi bilgisayarda Windows' u bir daha kurmuş, ama Half-Life' ı kurmamıştım. Program Ekle/Kaldır da gözükmediği halde oyunun hl.exe dosyası çalışıyordu. o haliyle girmeye çalışınca oyun çöküyordu.
ikincisi, birçok amatçr sitede cs' nin yapısını değil de görünüşünü ve yeni özellikler kelyene, ufak değişiklikler yapan dosyalar gibi anlamzsız eklentiler kurdukça içlerinden bir dosya sapıtıyor ve böyle bir hata veriyordu. çünkü half-life ve modları bugüne kadar hiçbir şekilde palette.Imp diye bir dosya kullanmadı. Kullanıysa bilemem ama, 2 yıldır böyle eklentiler yapıyorum ve bu hatayla ben de çok karşılaşıyorum.
Üçüncüsü, bu hatayı aldıktan iki gün sonra virüs taraması yapmıştım ve virüsle karşıalşmıştım...
Bu durumda sana önerebileceğim birkaç şey var.
İlk önce bir anti-virüs tarama programı bul ve bunu birkaç defa uygula.
Sonra Half-Life' ı uninstall et.
En sonunda half-Life klasörünü delete tuşuyla geri dönüşüm kutusuna at ve sil...
Eğer download ettiğin haritalar varsa maps klasörünü bir yere kopyalamı unutma, çünkü haritalar oyunu bozmaz ama cstrile, ns ... gibi modifiksyon klasörlerinin içindeki *.cfg ve beneri sürüyle dosya böyle manyaklıklara sebep olabiliyor (eğer bpzulmuşlarsa tabii)
Bundan sonra halen aynı hatayla karşılaşıyorsan; benim dördüncü seferde yaptığım gibi C:\windows klasörünü ve içindeki her türlü dosyayı ms-dos altından silip, windows' u baştan kurup, sürücüleri tekrardan yükle. Artık bir sorun olmaması lazım.
Ha halen aynı hatayı alıyorsan varsa koyduğun eklentileri bir gözden geçir ve sürücülerde de uyuşmamazlık yaparsa buna sebep olabileceğini unutma!!

Tek Yapacagın Şey. Bilgisayara Format Atacaksın. Bütün Driver ve Reboot AyarLarını Tekrar Yapacaksın. Sonra Windows Yardım oLarak Hangi Programı ( Sp1-Sp2...) Hangini kuLLanıyorsan Onu Kuracaksın. Herhangi Bir Sıkıntın oLd. Microsoft Sana Yardım Edecektir. :)

Sanırım FoRMat atmadan haLLetmek istiyo.. xD

f0Rmat at yeniden yükLé bişeyLéR yap.. eeR 0lmassa .. cs qq dé .:P

Format Atmadan oLmaz. YapabiLene Bravo

biraz araştırma yaptım eski ingiliz forumlarını aradım yok. arkadaşların dediği gibi format atıp yeniden yükleyebilirsin.

Format attım saten hata veriodu cs yükleyince ???? hata veriodu format attım sonra palette.imp çıktı xS beyler bir linq xS yoq mu

1 ay önce bendede oLuyordu Formata gerek yok half life indir yeniden kur bu kadar ;)

palette.imp dosyasının orjinaLini buLmaya çalış ve hl deki .imp ile değiştir belki olur.

Cs siL Temiz kuruLum yap. 2.5 haFta önce aynısı oldu fotmatsız haLLettim.. cs ilgili herşeyi sil. sxe dahil Temiz bi cd aL indirme ama. yükLe oluor.

beyler konu nasıl açıcaz bi cewap werın

beyler ben onu yaptım bende format atmadan cok kolay sekılde olyo :D

Bir arkadaşından gfx dosyasını al seninkini sil aldığın gfx yapıştr sorun çözülr..

Geri