Host_Framerate [Sekmeyi unutun:)]..!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Asfadd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Asfadd

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Asfadd
Merhaba arkadaşlar;

Şimdi sizlere herkezin en başta olan belalarından birisi sekme olayını en aza indiren formülü veriyorum şimdi girdiğiniz serverlere göre atış hızı,isabet,denge oranını değiştiren Host ayarı sizlere mükemmel bir olanak sağlıyacak profesyonel liglerde bu Host ayarları legal'dir hiç bir şekilde kullanımında yasaklık yoktur bu host ayarını bir çok prof oyuncu kullanır bazı video'larında görmüşsünüzdür diyosunuz ya mermi hiç sekmiyor diye :) işte onlarda host ayarını kullanan varlıklar :D işte size bind eklemeli host ayarı yanlız girdiğiniz serverlerin ping oranı 24-18-30 gibi olsun ki bi faydasını görün

bind "" "host_framerate 0.1" / Eski haline getirir ve sekmeyi yükseltir
bind "" "host_framerate 0" / Sekmeyi kapatır ve minimum sekme işleve girer

işte onca cfg'ye gerek bile yok benden size hediye :)

ilginç . denemek gerek

Deneyen olursa bizle de paylaşabilir mi ?

eyw denedim işe yaradı

Nasıl yapıcaz anlamadım ?

bunu confgi'in içine ekliceksin sonra bind yazan yere istediğin eline yakın bir tuşa atıcaksın ekliceksin yani oyuna girince o eklediğin tuşara basarak host'a yön verebilirsin seksin/sekmesin gibi 0.1 sekmeyi açar 0 ise sekmeyi kapatır azda olsa sekmez yani?

İlla bind mi vermemiz lazım ? Manuel olarak consola yazsak olmuyor mu ?

kafanıza göre kısa yol ile yazdım takdir sizindir.

Msn versene sen ordan konusalım .

Zaten değeri 0 mış def configde de. Şimdi deniyeyim dedim de öyle farkettim.

Msn versene sen ordan konusalım .
bunda anlamıcak bir şey yok cstrikeye giriceksin ordan config yazan'a tıklıcaksın verdiğim 2 ayarı ekliceksin tuşa atıcaksın örneğin: bind ''c'' ''host_framerate0.1'' bu yani ne anlamadın ki merak ettim yapıcağın sadece bir tuşa atıcaksın oyunda basıcaksın alsana aktif işte msn falanda gerek yok bunu da anlamadım deme :D

Madem host_framerate 0 en az sekmeyse bırakalım kalsın ne gerek var bindlemeye :)

kafana göre ben açtım takdir senin umrumda değil zaten :D açtım bitti bende etkisi var yani sen hala 0'ı say :D:D

byler pekı 100 feln ypsk cokmu seker

teşekkürler

Denedim ak47 ile aktım :D

teşekkürler

ben host_framerate'yi 99999999 yaptım . Pek bişey değişmedi :D :D

Teşekkürler

Geri