Hortum kamyonu böyle yuttu

5
EXE RANK

my |ove .~ <3 & so

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
my |ove .~ <3 & so
Amerika'daki doğal afetler devam ediyor. Son olarak bir hortum tonlarca ağırlıktaki tırı yuttu. Parçalara bölünen tırın şoförü kurtuldu

Amerika'yı etkisi altına alan hortumlarda ölenlerin sayısı 125'i aşarken, ilginç hikâyeler de gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Oklahoma'da yaşandı.
780286_1.gif

Jeremiah Morrison adlı bir kişi, kamyonuyla giderken hortumun içinde kaldı. Hortum kamyonu parçalara ayırırken, bu an bölgesel bir televizyona ait helikopterdeki muhabir tarafından görüntülendi. Hortumun kendisinden uzakta iken aniden yön değiştirdiğini söyleyen "Kamyonu hemen durdurdum ve beklemeye başladım.
780286_2.gif

Büyük bir hızla gelen hortumun içinde kaldım. Gözlerimi kapattım ve ellerimle yüzümü tuttum. Kamyonun havalandığını hissetim. Hortum kamyonun kasa kısmını parçaladı.
Kamyonun pencere kısmından fırlayarak yere düştüm. Hortum, kopan kasa kısmını içine alarak gitti" dedi. Hastaneye giden ve kontrolden geçen Jeremiah'ın omuzundan hafif şekilde yaralandığı ortaya çıktı.
780286_3.gif

Bunlar birde Allah yok diyolardı bu hortumda onlara bi ders olur İnşallah

yine akılları başlarına qelmez bunların

Öyle kardeşim ne yaparsın işte geçen senede galiba japonya'yı sular altına almıştı

Geri