Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biliodum dedimde zaten Schwarze Tod adı altında bi ss çıkaramazlar anca -ST taglı çıkartırlar yinede qL ama bilionuz dimi bu maç sxe den önce atıldı ? sonra hatta fazla deil 2-3 gün sonra sxe çıktı biz 11-1 yendik bu tesadüfmüdür ??
Schwarze tod goremedım ben diyor lan harbi senın kadar cocugunu gormedım schwarze tod olsa nolur olmasa nolur lama maç içinde schwarze todların alayı var schwarze tod yok diyor yeni bahane de bu mu maç içinde ikiz dingillerin ikiside var size özel for canım bu ss ağla Bide usnu ogrenmıs sxe oncesı diye lan senin adamın 1.5 yıl onceki konuyu acmıs bana gelmiş sxe öncesi diyon aglaaa devam
Red Black Koyulan her ss ye agla anca salak herif.Yoq sxe cıkmadan onceydı yok 2 senekı ssydı suydu buydu .Sen ve senin clanındakı bir player homelanddaki playerlerin dengimi ?.Anca boş boş Post kas.