-hoLzkien* ' in ACI SONU !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NeoTurK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

NeoTurK

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
NeoTurK
sen bot değilsin sanki bide konuşuon . socL sw de oynasanız erhan eL vermezdi sana ;)

Kendisiyle dün akşam maç yaptık. Fake olarak bize katıldı. Gerçekden iyi bir player, size yenilmesine üzüldüm. Tebrikler.

Hıı birde flood dan 2. ceza yiyebilirim ama. Her vs de aldığınıza bot demeyiniz. Haksızlıkdır bu. CsKeyfi sunucularından hiç biri socl değildir buda 2.:) Adam defaultur sende cfg vardır. Fark edenlerde bunlar. İstisna olsada, göz önünde bulunddurmak gerekir.

DefauLtmu ? bal gibi cfg. Scol ' dada ws atarım. Cs Dely Scol'dada vs atarım sen kımsın de artıslık yapıyorsun.Adam gibi Yorum atacaksan Atmayacaksan Yürü Git. Azımı Bozdurma Benım. !

bozsan ne oLur Lo . asıL sen botsunda habern yok

kardeş yeniLmemin sebebini söLiyim bakın wsLerimde p1nqime 30 en fazla 40 burda 58oluordu 60 oluordu yani kasıordu arkadaşa sorun en fazla 1 hs attım çünki kasıordu üstüne tarıordm ondan yeniLdim bundan ibaret isteRsen yarın bida atarz bide söliyimmi duvardan sana vuruom dion sade orta onu her wsde yapılır her k1nq bilir

Tartışma yaratmayın. Benim BOT :D

kardeş yeniLmemin sebebini söLiyim bakın wsLerimde p1nqime 30 en fazla 40 burda 58oluordu 60 oluordu yani kasıordu arkadaşa sorun en fazla 1 hs attım çünki kasıordu üstüne tarıordm ondan yeniLdim bundan ibaret isteRsen yarın bida atarz bide söliyimmi duvardan sana vuruom dion sade orta onu her wsde yapılır her k1nq bilir
Yine mı yenilmek istiyorsun.. Atarız Tmm ;)

kaRdesm yenıLen Doymazmıs deRLer yenıLınce Sebebi feLan oLmaz Azımı Bosma Bnm.
adam yenıLıo qene dıo ! lol
Tobe Tobe yha

Kimse Def değil orda.Her ikisininde orjinal cfgsi var bende.
Senden once ben acı son yapdım ona akrep darılıyorum he :)

Yine mı yenilmek istiyorsun.. Atarız Tmm ;)
beyLer bida atcam eğer yeniLirsem nb dAha g1rmicem. yeni yaptk 2 adamla birden eli alıodm adamdan o anca lag olunca yensin yiyosa bida qeLir burda nb söz veriom ezilmicem ona b1rdaha

DefauLtmu ? bal gibi cfg. Scol ' dada ws atarım. Cs Dely Scol'dada vs atarım sen kımsın de artıslık yapıyorsun.Adam gibi Yorum atacaksan Atmayacaksan Yürü Git. Azımı Bozdurma Benım. !

Koray tartışmayın adam düzgünce yorumunu yapmış !

hLL kardeşim senlede atmak isterim herkes senin yenceqini düşünüyor bakalım kasınca msn mi al kardeşim kardeşlik kazanır inş. x)

kai sinirinin sebebi ne ki yenmekde yenilmekde böyle şeyler olur bu kadar uzatmaya qerek yok bence..

oluR Sen belki botox sun xD

Geri