-AUXERRE. `
Kullanıcı











15
EXE RANK
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33


Malzemeler:
1 Ç.K. Margarin
1 Ç.K. Tereyağı
¾ çay kaşığı kimyon
Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir müddet kavur.
DİĞER MALZEMELER :
½ kg Havuç Kalınca kibrit çöpü gibi doğranmış
1 Çay Kaşığı Zencefil (Ginger)
1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber
1 Çay Kaşığı Kişniş (Coriander)
¼ Çay Kaşığı Safran
6 Çorba Kaşığı Su
Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz.Kapak kapamayınız ve arada karıştırınız.
Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir.
Afiyet Olsun.!…
1 Ç.K. Margarin
1 Ç.K. Tereyağı
¾ çay kaşığı kimyon
Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir müddet kavur.
DİĞER MALZEMELER :
½ kg Havuç Kalınca kibrit çöpü gibi doğranmış
1 Çay Kaşığı Zencefil (Ginger)
1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber
1 Çay Kaşığı Kişniş (Coriander)
¼ Çay Kaşığı Safran
6 Çorba Kaşığı Su
-Yapılışı-
Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz.Kapak kapamayınız ve arada karıştırınız.
Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir.
Afiyet Olsun.!…
