Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Hİnt UsulÜ HavuÇ

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -AUXERRE. `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 179

-AUXERRE. `

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
15
EXE RANK
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzemeler:

1 Ç.K. Margarin
1 Ç.K. Tereyağı
¾ çay kaşığı kimyon
Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir müddet kavur.

DİĞER MALZEMELER :

½ kg Havuç Kalınca kibrit çöpü gibi doğranmış
1 Çay Kaşığı Zencefil (Ginger)
1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber
1 Çay Kaşığı Kişniş (Coriander)
¼ Çay Kaşığı Safran
6 Çorba Kaşığı Su

-Yapılışı-​

Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz.Kapak kapamayınız ve arada karıştırınız.

Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir.

Afiyet Olsun.!…
 


 

 
Geri
Üst