17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 kg. Ispanak yaprağı (Haşlanmış ve ince kıyılmış)
- 1 çay bardağı Mısır Yağı
- 1 çay kasığı Hint biberi
- 2 adet soğan (İnce kıyılmış)
- 2 adet yumurta
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- 1 su bardağı et suyu veya su
Süre:20 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Tencere içinde mısır yağını kızdırın. İçine soğanı koyup, biraz yumuşatın. Ispanağı, tuzu, Hint biberini ve karabiberi ekleyip 5 dakika karıştırın. Et suyunu, yumurtayı da ilave ettikten sonra iyice karıştırın.
Yumurtalar pişip suyunu çekince lezzetini kontrol edin ve ateşten alın. Yoğurtla veya bir yemeğin yanında garnitür olarak servis yapın.
- 1 kg. Ispanak yaprağı (Haşlanmış ve ince kıyılmış)
- 1 çay bardağı Mısır Yağı
- 1 çay kasığı Hint biberi
- 2 adet soğan (İnce kıyılmış)
- 2 adet yumurta
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- 1 su bardağı et suyu veya su
Süre:20 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Tencere içinde mısır yağını kızdırın. İçine soğanı koyup, biraz yumuşatın. Ispanağı, tuzu, Hint biberini ve karabiberi ekleyip 5 dakika karıştırın. Et suyunu, yumurtayı da ilave ettikten sonra iyice karıştırın.
Yumurtalar pişip suyunu çekince lezzetini kontrol edin ve ateşten alın. Yoğurtla veya bir yemeğin yanında garnitür olarak servis yapın.