1
EXE RANK
himmeL
Fexe Kullanıcısı
(ORJİNAL CONFİG)
"himmeL" v1.5 Orjinal Config Download :
http://s2.dosya.tc/server13/d2IsLJ/himmeL.zip.html
"himmeL" v1.6 Orjinal Config Download :
http://s2.dosya.tc/server13/DFHOwV/himmeL.zip.html
(BİLGİLER)
Öncelikle Selamün Aleyküm , Bildiğiniz Üzere 2011 Yılında (-Riverd Julie`s #) Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? , (TEK YENİLGİSİZ CLAN)
1) himmeL (Kerem)
2) BeLaTk (Çağrı)
3) Undefined (Hüsnü)
4) Tlabus (Bilal)
5) Okan 3|D (Okan)
6) HeLs1nq (Mücahit)
7) Daws@N (Osman)
Bu Real İle Tüm Maçlarda (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk Uzun Süre Sonra Bir Takım Sorunlar Oldu Real'i Dağıtmak Zorunda Kaldık Bazı Kişiler 1.6 Geçti Bazıları 1.5'de Yeni Real Aramaya Başladılar. , Gene Bir Süre Sonra Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? (TEK YENİLGİSİZ CLAN)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) himmeL (Kerem)
2) VRAEL (Bahadır)
3) mAmy (Muhammet)
4) Panadol (Burak)
5) Jokerito (Recep)
Bu Real İle Devam Ettik Gene (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk. , Büyük Başarılar Elde Ettik. , Kendini King Sananları Ağlattık , Yok Ghost Movie Yok Şu , Yok Bu , Gene Ağlamaya Başladılar. Bir Süre Sonra Maç Atamamaya Başladık Günde 10 - 20 Maç Atarken 1 Maç Zor Bulmaya Başladık , Bu Sebepten Dolayı Tekrar'dan Real'i Bozdum Sebebi Maç Atamamızdı , Millet Yok "himmeL" Ghost Bitti Real'i Bozdu Vs , Vs , Alakası Yok , Real'i Bozmamın Tek Sebebi Buydu...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(HAYAT DEĞİŞİMİ)
1) CS'Yİ NİYE BIRAKTIM ?
Günümün Çoğu Bilgisayarda Geçiyordu , Kendime Vakit Ayırmaya Karar Verdim , Bunu Uygulamaya Başladım Ve Çok Huzurluyum...
2) NELER YAPIYORUM ?
Günümün Çoğunu Sosyal Aktivite İle Geçiyorum , Geriye Kalan 1 - 2 Saat'de Bilgisayarda Herkesin Yaptığı Gibi (Facebook Vb Siteler...)
3) CS'YE BAŞLAYACAKMIYIM ?
Cs'ye Başlamayı Düşünüyorum Yaklaşık 4 Ay Kadar Ara Verdikten Sonra Tabikide..
4) ARA BİTTİĞİNDE CS ALEMİN'DE NELER YAPICAM ?
-Riverd Julie`s # Tekrardan Kurmayı Düşünüyorum v1.5 , v1.6 Olarak , Tabi O Zamana Kadar Kim Cs Bırak'a , Kim Öle , Kim Kala , O Vakit Geldiğinde Düşünürüz Bunları , O Vakit'e Kadar Herkes Allaha Emanet Olsun.
5) İLETİŞİM ?
Artık Messenger Kullanmıyorum , Profilden Ulaşabilirsiniz.
"himmeL" v1.5 Orjinal Config Download :
http://s2.dosya.tc/server13/d2IsLJ/himmeL.zip.html
"himmeL" v1.6 Orjinal Config Download :
http://s2.dosya.tc/server13/DFHOwV/himmeL.zip.html
(BİLGİLER)
Öncelikle Selamün Aleyküm , Bildiğiniz Üzere 2011 Yılında (-Riverd Julie`s #) Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? , (TEK YENİLGİSİZ CLAN)
1) himmeL (Kerem)
2) BeLaTk (Çağrı)
3) Undefined (Hüsnü)
4) Tlabus (Bilal)
5) Okan 3|D (Okan)
6) HeLs1nq (Mücahit)
7) Daws@N (Osman)
Bu Real İle Tüm Maçlarda (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk Uzun Süre Sonra Bir Takım Sorunlar Oldu Real'i Dağıtmak Zorunda Kaldık Bazı Kişiler 1.6 Geçti Bazıları 1.5'de Yeni Real Aramaya Başladılar. , Gene Bir Süre Sonra Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? (TEK YENİLGİSİZ CLAN)
1) himmeL (Kerem)
2) VRAEL (Bahadır)
3) mAmy (Muhammet)
4) Panadol (Burak)
5) Jokerito (Recep)
Bu Real İle Devam Ettik Gene (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk. , Büyük Başarılar Elde Ettik. , Kendini King Sananları Ağlattık , Yok Ghost Movie Yok Şu , Yok Bu , Gene Ağlamaya Başladılar. Bir Süre Sonra Maç Atamamaya Başladık Günde 10 - 20 Maç Atarken 1 Maç Zor Bulmaya Başladık , Bu Sebepten Dolayı Tekrar'dan Real'i Bozdum Sebebi Maç Atamamızdı , Millet Yok "himmeL" Ghost Bitti Real'i Bozdu Vs , Vs , Alakası Yok , Real'i Bozmamın Tek Sebebi Buydu...
(HAYAT DEĞİŞİMİ)
1) CS'Yİ NİYE BIRAKTIM ?
Günümün Çoğu Bilgisayarda Geçiyordu , Kendime Vakit Ayırmaya Karar Verdim , Bunu Uygulamaya Başladım Ve Çok Huzurluyum...
2) NELER YAPIYORUM ?
Günümün Çoğunu Sosyal Aktivite İle Geçiyorum , Geriye Kalan 1 - 2 Saat'de Bilgisayarda Herkesin Yaptığı Gibi (Facebook Vb Siteler...)
3) CS'YE BAŞLAYACAKMIYIM ?
Cs'ye Başlamayı Düşünüyorum Yaklaşık 4 Ay Kadar Ara Verdikten Sonra Tabikide..
4) ARA BİTTİĞİNDE CS ALEMİN'DE NELER YAPICAM ?
-Riverd Julie`s # Tekrardan Kurmayı Düşünüyorum v1.5 , v1.6 Olarak , Tabi O Zamana Kadar Kim Cs Bırak'a , Kim Öle , Kim Kala , O Vakit Geldiğinde Düşünürüz Bunları , O Vakit'e Kadar Herkes Allaha Emanet Olsun.
5) İLETİŞİM ?
Artık Messenger Kullanmıyorum , Profilden Ulaşabilirsiniz.