himmeL Cs'ye Ara + Orjinal Config + Bilgiler + Hayat Değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

himmeL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
himmeL
(ORJİNAL CONFİG)

"himmeL" v1.5 Orjinal Config Download :

http://s2.dosya.tc/server13/d2IsLJ/himmeL.zip.html

"himmeL" v1.6 Orjinal Config Download :

http://s2.dosya.tc/server13/DFHOwV/himmeL.zip.html

(BİLGİLER)

Öncelikle Selamün Aleyküm , Bildiğiniz Üzere 2011 Yılında (-Riverd Julie`s #) Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? , (TEK YENİLGİSİZ CLAN)

1) himmeL (Kerem)

2) BeLaTk (Çağrı)

3) Undefined (Hüsnü)

4) Tlabus (Bilal)

5) Okan 3|D (Okan)

6) HeLs1nq (Mücahit)

7) Daws@N (Osman)

Bu Real İle Tüm Maçlarda (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk Uzun Süre Sonra Bir Takım Sorunlar Oldu Real'i Dağıtmak Zorunda Kaldık Bazı Kişiler 1.6 Geçti Bazıları 1.5'de Yeni Real Aramaya Başladılar. , Gene Bir Süre Sonra Real'i Kurduk , KİMLERLE Mİ ? (TEK YENİLGİSİZ CLAN)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) himmeL (Kerem)

2) VRAEL (Bahadır)

3) mAmy (Muhammet)

4) Panadol (Burak)

5) Jokerito (Recep)

Bu Real İle Devam Ettik Gene (YENİLGİSİZ'LİĞİMİZİ) Koruduk. , Büyük Başarılar Elde Ettik. , Kendini King Sananları Ağlattık , Yok Ghost Movie Yok Şu , Yok Bu , Gene Ağlamaya Başladılar. Bir Süre Sonra Maç Atamamaya Başladık Günde 10 - 20 Maç Atarken 1 Maç Zor Bulmaya Başladık , Bu Sebepten Dolayı Tekrar'dan Real'i Bozdum Sebebi Maç Atamamızdı , Millet Yok "himmeL" Ghost Bitti Real'i Bozdu Vs , Vs , Alakası Yok , Real'i Bozmamın Tek Sebebi Buydu...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(HAYAT DEĞİŞİMİ)

1) CS'Yİ NİYE BIRAKTIM ?

Günümün Çoğu Bilgisayarda Geçiyordu , Kendime Vakit Ayırmaya Karar Verdim , Bunu Uygulamaya Başladım Ve Çok Huzurluyum...

2) NELER YAPIYORUM ?

Günümün Çoğunu Sosyal Aktivite İle Geçiyorum , Geriye Kalan 1 - 2 Saat'de Bilgisayarda Herkesin Yaptığı Gibi (Facebook Vb Siteler...)

3) CS'YE BAŞLAYACAKMIYIM ?

Cs'ye Başlamayı Düşünüyorum Yaklaşık 4 Ay Kadar Ara Verdikten Sonra Tabikide..

4) ARA BİTTİĞİNDE CS ALEMİN'DE NELER YAPICAM ?

-Riverd Julie`s # Tekrardan Kurmayı Düşünüyorum v1.5 , v1.6 Olarak , Tabi O Zamana Kadar Kim Cs Bırak'a , Kim Öle , Kim Kala , O Vakit Geldiğinde Düşünürüz Bunları , O Vakit'e Kadar Herkes Allaha Emanet Olsun.

5) İLETİŞİM ?

Artık Messenger Kullanmıyorum , Profilden Ulaşabilirsiniz.

sordukmu aq ?

4 ay sonra dewam kardeşim YENİLGİSİZLE mAmy 0ha

İş bulup çalışıcam diyodun :)

Lan bebe hatırla bakalım bi tsde djlik yapıodun puba girdiginde adam vuramıodun bundan 5 6 ay once, simdi 1.5 king mi oldun ?

Lan bebe hatırla bakalım bi tsde djlik yapıodun puba girdiginde adam vuramıodun bundan 5 6 ay once, simdi 1.5 king mi oldun ?

Şu Konuya Saçma Sapan Yorum Atacaklar Yazmasın Yorumlarını Kendilerine Saklasınlar. "-oquLcan `x7 FORYOUVALVE!" Hayal Ürünlerini Kendine Sakla.

eyvallah kerem :)

radion fatihin clanında beraber oynardık en fazla 8-9 adam vururdun 2 ay ortalıkda gozukmedın rıveld clanını kurdun fraglar atmaya basladın ne ayaksın o kadar movıeyı bosa cıkarmadılar herkez bılıyo hıle oldugunu o yuzden aglıyolar falan demene gerek yok senı 200 kısı tanıyosa 195 ı sevmıyodur o sevenlerde kendı clan arkadasların ıyıkı cs bırakmıssın sınır bozuyodn sadece bı yararında yoktu kımseye !

konu yoruma açılmıştır.

radion fatihin clanında beraber oynardık en fazla 8-9 adam vururdun 2 ay ortalıkda gozukmedın rıveld clanını kurdun fraglar atmaya basladın ne ayaksın o kadar movıeyı bosa cıkarmadılar herkez bılıyo hıle oldugunu o yuzden aglıyolar falan demene gerek yok senı 200 kısı tanıyosa 195 ı sevmıyodur o sevenlerde kendı clan arkadasların ıyıkı cs bırakmıssın sınır bozuyodn sadece bı yararında yoktu kımseye !

Wasneu Boş Muhabbetsin Gereksizsin Ayrıca Ghost Movielerin Hepsini İzlediğin Zaman Temiz Olduğumu Anlarsın Tabi Siz Anlayamassınız Çünkü Kavgalısınız Benle İçinden Temiz Bile Desen Küfür Edip Söversin Movie'nin Altına Çünkü Boş Muhabbetsiniz , 200 Kişi Tanısa 195 Kişi Sevmisin Sorun Yok Real'deki Arkadaşlarla Kenetliyiz Birbirimize Kardeşlik Ölmez Bide Son Olarak Kimseye Yararın Yoktu Yazmışsın Bi Düşün , Senin Var Mı ?

Cfg için sağol. Yeni hayatında başarılar.

Cfg Denicem sağol real de başarılar

Wasneu Boş Muhabbetsin Gereksizsin Ayrıca Ghost Movielerin Hepsini İzlediğin Zaman Temiz Olduğumu Anlarsın Tabi Siz Anlayamassınız Çünkü Kavgalısınız Benle İçinden Temiz Bile Desen Küfür Edip Söversin Movie'nin Altına Çünkü Boş Muhabbetsiniz , 200 Kişi Tanısa 195 Kişi Sevmisin Sorun Yok Real'deki Arkadaşlarla Kenetliyiz Birbirimize Kardeşlik Ölmez Bide Son Olarak Kimseye Yararın Yoktu Yazmışsın Bi Düşün , Senin Var Mı ?

Movie izleyip temiz olsamda altına hile dersın demıssın sende 20 kere mac attık en kotu hepsınde hıle actın ful duvar oynadın recordları ızledık hepsınde okuz gıbı bellı edıyosn bı dolu kanıt var senın clanından cıkan adamların hepsı dıo hıle dıe 1.si neronex hile dior 2.si kalpazan65 daha sayarım yanı olm hıle oldugunu butun alem bılıyodu bıraktın oyunu rahatladık senden kurtulduk ıste sınır bozmaktan baska bısı yaptıgın yoktu

la yenilgisizliğini gh ile korudun amk dalgamı geçion bi kkaybol git

saol cfg için

Movie izleyip temiz olsamda altına hile dersın demıssın sende 20 kere mac attık en kotu hepsınde hıle actın ful duvar oynadın recordları ızledık hepsınde okuz gıbı bellı edıyosn bı dolu kanıt var senın clanından cıkan adamların hepsı dıo hıle dıe 1.si neronex hile dior 2.si kalpazan65 daha sayarım yanı olm hıle oldugunu butun alem bılıyodu bıraktın oyunu rahatladık senden kurtulduk ıste sınır bozmaktan baska bısı yaptıgın yoktu

Madem O Kadar Belli Ettim Yap Movie'ni Görelim Ayrıca Neronex Clandan Atıldı + Kalpazan'da Real'de Değildi Jokerito Çağırıyordu Bende Tamam Dedim Gelsin Bana Ghost Demesi Onun Fikridir Saygı'da Duyarım Ben Kendimi Biliyorum Demi O İlgilendirir Beni + Gereksiz Post Kasmayınız. :)

Geri