Hile kullananlar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
evet arkadaşlar şimdi bu konuda sizlere şöyle bir nutuk yazıcağım hile kullanan çoğul söylüyorum bu hileden ne anlıyorsunuz he ! hile kullanıyorsunda ne oluyor çok merak ediyorum hadi oyunun birincisi oldun eee bir hile hurdayla birincilik var birde alın teri bilek ile birincilik var şu küfür edicem olmucak ne var bu hilede arkadaş sinir oluyorum 12 senedir oynadığım bu oyunda hile kullananlara aslında çok büyük sövecem ama olmuyacak oyunun içine ediyorsunuz yani bu hile kullananlara çok büyük şeyler söylenir ama ben söylemiyorum her girdiğim serverde mutlaka hile hurda kullanan kişileri görüyorum bunlara çok şey söylenir
siz bırakın bu hileyide bileğinizin gücünü gösterin delikanlı gibi oynayın cfg nin hilenin arkasına saklanmayın yok ben böyle ustayım ben şuyum buyum olmuyor işte öyle gel cfg siz def hilesiz görelim bunları nasıl yapacaksın cfg nin içine wall koyuyorlar arkadaş nasıl bir sevda bu anlamadım ki cfg yi anladık bu kişiye özel olur herhangi bir sorun yok ama çok abes kullananlar var cfgyi turnuvada kullanma serbest defult ayarlarla bide rate ayarlarıyla oynarısn bişey demezler ama kalkıp hile aç sen başkalarını mağdur et sonra ben kingim şuyum buyum de delikanlıysa bu hile kullanalar birde bunları def görelim mağdur olanlar ise defult oynayan ve bileğinin hakkını veren oyuncular çok mağdurluk çeyiyorlar 2 tane hs attımı hemen wall hemen hlie yaw merhamet edin allah rızası için adamı 2 dakikada banlıyorlar anlamıyorum ben bu işi bu oyunu yapan adamlar bunları görse oturup ağlarlar keşke yapmasaydım diye... daha çok söylenecek war ama ben kısa kesiyorum
2- oyunu yapanlar sxe çıkardı arkadaş adamlar bunu bile kırıp hile sokuyor yok böyle bişey sxe bile mağdur serveri korumak için açtıkları sxe bile işe yaramıyor yani siz hile ile oynayıp bir yere geldiğinizi sanmayın sayın hileciler sizlere çok büyük lanet ediyORUM ve sizleri bu OYUNU BOZDUĞUNUZ İÇİN NEFRET VE ÖFKE İLE KINIYORUM..
12 SENEDİR OYNADIĞIM BU OYUNU BOZANLAR İKİ YAKANIZ BİR ARAYA GELMESİN. ALLAH SİZİ NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN SİZ BU KADARSINIZ İŞTE SİZLER AŞAĞILIK HİLECİLER SİNİZ NORMAL HAYATTA BİLE HİLE HURDA YAPIP BAŞKASINI KÜÇÜK VE EZİK DURUMA DÜŞÜRÜRSÜNÜZ ALLAH TOPUNUZUN BELASINI EN KISA ZAMANDA ACİL KISMINDAN VERSİN

Herkesin oyun anlaşıyı farklıdır kimi hile ile oynamayı sever kimi hilesiz kimseye karışamayız gereksiz bi konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri