Hile ile Varılan yollar [Haksız Rekabet]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

HunTR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HunTR
Merhaba,
Bu yazımda sizlere artık insaf dedirten bu tür olayları anlatmak istiyorum neden herşeye ben karışıyorum diyeniniz çıkacak işte ana muhafeletler neden herşeyi ben tersliyorum çünki sizler gibi hileci değilim sizin gibi kişiler sırf hile ile kazananlardır bu kervana başkalarınıda katmayın neden adil olmak yerine hile ! neden dengeyi bilek ile kurma yerine hile neden hile hile hile neden ? nedir sizin bu hile ile zorunuz bu forumda hep haksız rekabetler'e şahit oluyorum hep hile hep hile artık canıma yetti bıktırdılar bu hilelerden ne zaman bu alana girsem herzaman yok şöyel böyle cfg var yok Sxe kırar yok hs garanti arkadaşım allah akıl vermiş fikir vermiş malmısın sonradan mı eklediler niye başkalarını kendine benzetmeye çalışıyorsun delimisiniz siz bu oyunun anasını ağlattınız 1.5 1.6 geç artık source bile oynuyamaz duruma geldik her taşın altından bug çıkar wall çıkar şu çıkar bu çıkar nedir bu ya wallahi canıma doydu yani susayım susayım dedim ama bir yerde benimde sinirlerim gerildi Sadece tek bir cümle söylüyorum bunun dahilindede artık birşey yazmıyacağım bütün beddualarım bu hilecilerin üzerine olsun haksız rekabet edenlerin üzerine olsun, Bu oyunu oynamak için şart olanlar

1- BİLEK
2- BECERİ
3- ZEKA
4- TAKTİK
5- STRATEJİ
6- PLAN
7- USTALIK
8- TEMİZ OYUN = PROFESYONELLİK İSTER :)

Hile ile bir yerlere gelmeye çalışanlar bu yazım sizleredir,

Kardeş her taşın altından hile çıkıyormuş ama sen hangi serverlarda takılıyorsun anlamadım.Her serverda hile yapanı dakkasına atarlar zaten sen kafanı yorma böyle şeylerle

Kardeş her taşın altından hile çıkıyormuş ama sen hangi serverlarda takılıyorsun anlamadım.Her serverda hile yapanı dakkasına atarlar zaten sen kafanı yorma böyle şeylerle

evet değmez kafanı yormaya.

Ben her zaman bu millete duyurdum neler neler anlatım nato mermer nato taş hesabı hiç dinleyen çıkmadı bence kendini yorma sen :)

salak salak şeyler paylaşma mal herkez ne oldugnu biliyo senin kendini büyük gösterme tavırlarını skeyim dingil liseli

Geri