Hiçbir Bilgim yok (Bedava Hazır forumlar hariç) Forum sitesi kurmak istiyorum

Turkuaz23

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

Evet arkadaşlar benim sıfırdan wep sitesi kurma hakkında hiçbir bilgim yok..
Tabi bedava hazır wep siteleri kurdum kodlarla biraz ilgilendim ama hazır kodlardı onlar kopyala yapıştır :lol:
Ama bedava forum siteleri hem uzantının sonuna reklam koydukları hemde çok verimli olmadıkları için gerçek bir forum sitesi kurmaya karar verdim.Benim burdaki maksadım 3-5 kişiyi ilgilendiren arkadaş çevremle sınırlı bir wep sitesi kurup interneti forum çöplüğüne ***ürmek değil daha çok netbilgini.net gibi ama tamamen farklı bir platformda herkesi ilgilendiren global bir wep sitesi kurmak.Ama benim wep sitesi kurmak için ne bir bilgim nede tecrüben var.Burda bana yardımcı olursanız sevinirim.Yani Hangi Programlarla başlamalıyım , O başladığım programlarda hangi derslere bakmalıyım , forumumu nasıl aktif edebilirim , en yüksek özellikle host en uygun fiyata nerde var , site bilgilerimi kendi bilgisayarımda değil kiraladığım şirketin firmasında nasıl depolayabilirim,En az 200.000 - 250.000 üyeye hizmet vermeyi hedeflediğim bir forum paylaşım ve bilgi platformu oluşturmak istiyorum eğer bana yardım ederseniz kimbilir belki ilerde netbilgini.net adresine reklam verecek ve kendi sitemde de ücretsiz reklamlarınızı koyacak duruma gelirim :thumbup: Bilgileriniz için şimdide teşekkür ederim.

xcmeco14

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
1
Ticaret - 0%
0   0   0

1. Wep degil Web Sitesi...
2. Bedava Hariç Demişsin.Forum sitesi kurmak masraflı iş.Domain'i var şeyi var.Her ay belli bir masrafı olması lazım.
3.Bunlarla ilgilenen belli bir ucret karşılığında sana istedigin gibi Forum yada E-Ticaret sitesi kuran Kişi veya Siteler var.Onları araştırıp bulabilirsin.
4.Ayrıca Forum sitesi kurmak bir anlık heves olmaması lazım.Yani 3-5 Konu Açıp 2 Gün Sonra Sıkıldım diye bırakırsın.O Forumdan hiç bir şey olmaz.5-10 Kişi takım olup günlük en az forum birde yeni olduğu için 100-150 konu açılması lazım..

Daha Fazlasını Forum Adminleriden öğrenebilirsin.Yada bilen kişiler vardır.

Turkuaz23

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! 5 Yıldır Beraberiz 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap
0
Ticaret - 0%
0   0   0

Ben bilginiz varsa yardımcı olun diyorum ordan birisi çıkıyo yok wep değil web , bir hevesle başlayıp 2 gün sonra sıkıldım deme bilmem ne sana ne bilader ben buraya bilgisi olanlara sordum sana sormadımki.

Beyler burdaki sorun benim hevesim olup olmaması değildir hevesim olmasaydı zaten böyle bir işe kalkışmazdım.

jockeя

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
1
Ticaret - 0%
0   0   0

domain alip host alip site kurabilirsiniz googleya forum sisteminin adini yazarsaniz resimli;videolu bir suru anlatim bulunmakta kurmaniz icin cok rahat kurarsiniz

Turkuaz23

Kullanıcı
0
Ticaret - 0%
0   0   0

domain alip host alip site kurabilirsiniz googleya forum sisteminin adini yazarsaniz resimli;videolu bir suru anlatim bulunmakta kurmaniz icin cok rahat kurarsiniz

Bilgilendirme için teşekkürler.
Peki en rahat ve en güzel forum sistemi sizce hangisidir ? Hangisinden başlamayım ?

jockeя

Kullanıcı
1
Ticaret - 0%
0   0   0

ucretsiz olarak

Simple Machines

Home Register Log In