Hherkez bu rc yi istiyor dayanamadım koydum Heroe Turc`s # ScrewdriveR Orjin rc si

0
EXE RANK

~ ScrewdriveR ~ `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ ScrewdriveR ~ `
Bununlada iyi oynayamayan olursa cs bıraksın %100 oyunda kasmanızı etkileyecektir
Tam bir hs makinesir
No recoil kodları eklenmıstır
Özel Aim kodları vardır (Her Silah için ayrı tasarlanmış)
Arkadaşlar cfg özellikleri olarak herşey mevcut dur kendı yapımımdır.
Dosyayı ındırın kurulumu acın Yükle butonuna basın ve Cs dalın konsola geldiğinizde
exec screwdriver.rc yazın ve rc mız aktifdir iyi oyunlar..
Oyun içinde ,(virgül) tuşuna basarak cfg mızın ozellıklerını aktif edebilirsiniz.
Hereo Turc`s # ScrewdriveR

http://www.girlshare.ro/1301719.1

http://www.dosya.tc/czuS00/screwdriver.rar.html

Teşekkürü ve yorumlarınızı eksik görmeyin borumu bu Heroe Turc`s # ScrewdriveR(Burak) rc si :D

adam akıllı yorumlar atın. TÜRKİYE CUMHURİYETİ topraklarında yaşıyoruz.

q değil g
w değil v
$ değil ş

tebrikler
eyvallah
sağol
teşekkürler !

bişeye yaramaz la :D

güldürme beni :D denede konuş :F

denedm ya la :D

Ezme cfgsi :=) sizi ezmişdik maçda 10-2 ama heroe turc la bı turlu mac atamamısdık

.exe dio :D hayırdır

cfq boş iş config le kasın :)

pfff herkez orjin cfq'sini koyuyo zaten xd gerçi bu koysada noLcak biz defauLt akarız

Bnce emege bırazcık saqyqı duysanız ... iyi oLur ...

bence emeğe birazcık saygı duysanız iyi olur

işte bunlar gıbı dallama okuz krolar yuzunden mıllet cfg sımı koymuyor biz koyuyoz adamlar ne diyor

düzgün yorum at uyarı aldın

Ezme cfgsi :=) sizi ezmişdik maçda 10-2 ama heroe turc la bı turlu mac atamamısdık
GELİN Bİ MAÇ ATALIM verelım elınıze ezme cfg sı dıonda skıldıkten sonra aglıyonuz cfg masterlar 3d ler aım ler dıye :@

kötüde olsa iyide olsa emegine sağlık kardesim

Üşenmeyip Koymuş Biraz Saygı Duyun CFG'ne Bakıcam hocam

gzL burak emege saygı az sevıyelı yorum atın :s.

Seviyesiz Yorum Atanlar 1.Uyarımı Almış Oluyorlar 2.sini Yakalarsam Ban!

Dikkatli olun BeyLer 0kan Acımaz :D Dimi 0kan Hadi İyi forumLar :)

Eyw saolun arkadaşlar yorumlarınız için herkez sizin gbi düşünceli olsa keşke, değil rc mouse mi bile veririm xD

Eyvallah sağolun arkadaşlar yorumlarınız için herkes sizin gibi düşünceli olsa keşke, değil rc mouse umu bile veririm xD

kard$ım bıraz emege saygıLı oLursanız ıyı oLur !! sALak sALak yorum yapmayın defauLt kasıyosan biLe Emege sAyqın oLsun :@ Cfg ezMe deiL denedım ve soylüyorum o senın ezıqLıqın ;] PayLaşım ıcn saoL quzeL cfg tAkma ybunları kafana !

kardeşim biraz emeğe saygılı olursanız iyi olur!! Salak salak yorum yapmayın default kasıyosan bile emeğe saygın olsun cfg ezme değil denedim ve söylüyorum o senin ezikliğin. Paylaşım için sağol güzel cfg takma bunları kafana !

Geri