Herşeyin Zamanı var;Yaşamanın,Sevmenin,İntikamın...

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Herşeyin Zamanı var;Yaşamanın,Sevmenin,İntikamın...

Demirden korkan trene binmez, o TreN raydan çıksa bile delikanlı adam yarı yolda inmez ..!!

Her "Senin için ölürüm" diyene "ÖL" deseydik keşke.. Yalnız kalırdık belki ama ; en azından ortalık çöplükten arınırdı !!

Benim yüreğimin kapısında "Damsız girilmez" mi yazıyor Allah aşkına ? Aklınızda biriyle giriyorsunuz hep içeri... !

Tesadüf bu ya..! Aylardan aralık , günlerden Salı ve sen giriyorsun "Salı'na Salı'na" bütün aralık'lardan ocağıma ..!

ALLAH'im hayırlısı neyse "O" olsun..! Ama mümkünse en hayırlım "-O-" olsun ..!

Seni aslında en çok giderken sevdim.. Sadece o zaman gerçekçiydin bana karşı.. " Kendine iyi bak " deyişin bile farklı geldi.. Çünkü ; Sadece giderken düşündün beni ..!

Edepli edebinden susar ; edepsiz de onu ben susturdum sanar ..!

Hani derdim ya sana : "Sen ruhuma açtığım, " Başka bölümsün " diye..!
Şimdi anlıyorum sevgili , Fazladan kullanmışim "B" leri..!
Çünkü sen ruhuma açtığın "Aşka ölümsün"..!
Sende iki kelime söylemişsin bana ; "Bıraksın Artık" diye !
Bilirsin sevmiyorum "B" Leri ! Sende "Iraksin Artık" ...!

Mutluluk top gibidir.. Yuvarladiginda arkasından koşariz , durduğunda ise ayagimizla tekmeleriz . . !!

Futbolda en çok sevdiğim oyuncu "Kalecidir"! Herkes ona teker teker sırtını dönerken o hiçkimseye sırtını çevirmez ..!

Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol"..

Bil ki, Geçmişle yaşanmaz ve yaşanmayacak. Ama sakın unutma: Hiçbir gelecek sana 'o geçmişi' yaşatmayacak

Bαnα şαns dile meleğim. Bugün kumαrdα kαzαnırsαm söz seni sαtın αlαcαğım .....

ZeKaSıNaa qÜVeNiP AĞZıı LaF YaPaNLaRa...
LaF YaPTıĞı İçİNDee ADam SaNıLaNLaRaa
KıSaa BiR HaTiRLaTMaa
>> LaFLa aDam OLMuYoR <<

Üflediğim αndα Söneceksin Beni sαdece Rüyαndα göreceksin, Emin ol En mutlu günümde En αrkα sıradan izleyeceksin ;)

"Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum...
Tam da palyaçonun dediği gibi; "ağlayamadığımdan gülüyorum..

SaKıN O İnsaNıN DeğiŞmeSiNi BekLeMeYin.ÇüNkü KüTük TerStEn oKuYunCa YiNe KüTükTür ;)

Hayatta 2 $ık VarDır.. Ya haYatı Toza DuMana KataRsın,; ya Da haYaT boYu Toz DumaN YutaRsıN.! ;)

aDam qibi seweRiz demiştin ya.. ŞimDi meRak ediyoRum adam mısın haLaaa..((:

Geri