Herkes Adsense Sahibi Olsun Bedava (Bütün Yöntemler)

• Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 775

Z1rT

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
9
Ticaret - 0%
0   0   0

Adsense için şu ana kadar internette 6 farklı yol verildi. Bunların hepsini bir arada vericem.

1.YOL SEZNAM.CZ

-İlk önce [COLOR=***nna]Seznam.Cz[/COLOR] den mail adresi alıyorsun.
(Chrome dan Seznam.Cz ye girin otomatik dili türkçeye çevirir.)
-Başvuru yapacağınız site mesela isimtescilden aldınız. isimtescilden sitenin sahibini Seznam.Cz yi açtığınız isimle değiştirin.
(Domain adı x-y.com olsun. Seznam.Cz deki mail adresinizde x-y.seznam.cz olcak. Ve domaini aldığınız firmadaki sitenin sabihi kısmınıda x-y yapın. Alacağınız gmail de ana hali x-y olsun. Yani hepsi tek isim olcak.Yaparsanız şar değil ama Seznam.Cz den aldığınız mailin şifreside x-y olsun.)
-Sonra Google Adsense Başvuru sayfasına gidin ama sayfanın dili ingilizce olsun.
İngilizce değilse bu sayfadan ingilizce olarak ayarlayın. Sonra Sign up now
-Adres bilgisini yabancı bir ülke olarak ayarlayın. Mesela İtalya olabilir.
Google yazdığınızda posta kodu, sokak vs bilgileri aratarak bulabilirsiniz.
-Başvurunuzu yaptınız. Şimdi bekleyeceksiniz Bazıları 2 saatte onaylanıyor. Heme onaylanmayabilir 3-5 gün bekleyin.
-Eğer banlı iseniz kendi bilgisayarınızdan başvuru yapmayın. İnternet cafeden başvuru yapın. Ya da bu işle hiç ilgisi olmayan bir tanıdığınızdan da olabilir.

-Bir bakmışınız hesabınız onaylanmış
cool.gif

-Bilgilerinizi değiştirirken banlı iseniz kendi üzerinize almayın. Kuzeniniz, arkadaşınız vs olabilir.
-Panele girerken banlandığınız bilgisayardan girmeyin. Google ip kaydediyor.

2.YOL SAĞLIK BLOĞU AÇMAK

- 2. adsense alma yöntemi başlıktan anlaşıldığı gibi sağlık bloğu açarak.
-Blogger.Com dan ingilizce isimli bir tane sağlık bloğu alın.
-Bloğa ingilizce içerikli 7 ile 10 tane sağlık ile ilgili yazı ekleyin.
-Forumlarda bunun zamanını söylenmedi en azından ben rastlamadım.
-Yazıları günlük 2-3 tane ekleyerek toplamda 7-10 tane ekleyin.
-Önerim günlük 2 tane ekleyin Toplamda 10 tane olsun.
-Hepsini toptan eklendiğinde genelde google seni anlıyor ve vermeyebiliyor.
-Yazıları ekledikten sonra başvurun.
-Başvururken eğer banlı iseniz gmail i sıfırdan açın. İngilizce isimli olsun. Dediğim gibi başvuru sayfasının dili ingilizce olsun.
-Banlı iseniz banlandığınız ip den bloğu açmayın, gmail açmayın ve başvuru yapmayın. Her şey temiz olsun.

3.YOL WORDPRESS.

- 3. yolumuz başlıkta yazdığı gibi wordpress ile almak.
-İlk önce sitemize wordpress kurmak. Wordpress i kurunca sitede sadece otomatik eklenen yazıyla adsense başvurusu yapmış ve kabul olmuş.
kaynak: R10.Net process

-Siz sitenize özgün yazılar girin 20-25 tane. Zaten sistem wordpress olduğu için yazılar hemen indexlenir.
-İsterseniz yine gmail ile başvuru yapın. İsterseniz siteniz üzerinden mail alarak yani adim@siteadi.com gibi bir mail le başvuru yapın. Google bu mail adreslerine öncelik veriyor.
-Temanız sade olsun.

4.YOL GOOGLE ÖZEL ARAMA MOTORU OLUŞTURMA

-Blogger.Com dan açtığımız blok için google özel arama motoru oluşturmak.
-Bu linkten bloğunuz için arama motoru oluşturabilirsiniz.
-Linkleri bloğa ekledikten sonra kontrol panelinini solundan "para kazanın" bölümünden başvuru yapabilirsiniz.

5.YOL FLİXYA.COM

-Bu hızlı yol için kullanacağımız site Flixya.com.
-Nedir bu Flixya? Flixya resim, video paylaşımı yapabileceğiniz bir web sitesi. Peki bizim işimize nasıl yarayacak? Biz flixya'da bir hesap açıp bu hesap üzerinden de bir nevi referans göstererek adsenseye başvuracağız. Zaten Flixya'ya kayıt olurken size adsense hesabınız olup olmadığını soruyor, eğer yoksa adsense hesabı açmanız için size seçenekler sunuyor.
-Bu referans için flixya herangi bi komisyon almıyor, aslında flixya üzerinden paylaştığımızı video ve resimlere adsense kodu ekleyip gelir elde edebiliyorsunuz ama o olayı tam bilmiyorum. Zaten adsenseye referans olma olayıda normalde bunun için ama biz farklı tarafa çekiyoruz
-Öncelikle Flixya.Com adresinden kayıt oluyoruz.
-Kayıt işlemi başarılıysa, sonraki aşamada adsense hesabınız varmı diye soruyor.
-Biz no seçeneğini işaretliyoruz ve bize adsenseye kayıt için mail adresi soruyor.
-Email adresimizi girdikten sonra bize adsense kaydı ile ilgili bir mail geliyor.
-Onay linkine tıklayınca Flixya'ya yönlendiriliyoruz ve kayıt işlemimizin onaylandığına dair bir uyarı çıkıyor.
-Şimdi Flixya üyeliğimizi onaylattık. Adsense kayıt mailimiz dursun bir kenarda. Burda asıl önemli olan Flixya ya az önce almış olduğumuz hesabımızla giriş yapıp birkça video ve resim ekliyoruz. Mesela doğayla alakalı hayvan, manzara resimleri falan... sonra üyeliğimizi garantiye almak için birkaç arkadaş bulup arkadaşlık davetiyesi gönderiyoruz ki fake üye olduğumuz anlaşılmasın.
-Şimdi birkaç video resim ve arkadaş kazandık.. Sıra geldi adsense kaydına. Unutmayın flixya ya kayıt olduğunuz adsense ye de kayı olmuş olmuyorsunuz. Sadece flixya üzerinden onun referansıyla adsense hesabı açacağız.
-Devam edelim bize adsenseden gelen maili açalım ve dikkat edin adsenseden gelen mailde flixya.com ibareleri var.
-http://www.google.com/adsense.... diyerek devam eden linke tıklıyoruz.. Ve çıkan pencerede bize google servislere üyeliğimiz olup olmadığını soruyor adwords,gmail, orkut vs eğer bu servislere üyeliğimiz varsa mail adresi kişisel bilgiler vs uğraşmadan üyeliği daha kısa yoldan tamalıyabiliyoruz ama ben olmama ihtimaline göre adım adım gidiyorum. Bundan sonrası standart adsense kayıt sayfaları.
Kaynak: R10.Net akbalci

6.YOL DOCSTOC.COM

-Buradan bir docstoc.com hesabı açıyorsunuz.
-Bu site scriptd gibi bir site. İçerik yükleniyor. Bu site adsense partneri bir site. Site reklamlarınızı yayınlıyor. %50 siteyle paylaşıyorsunuz.
-Buraya üye olduktan sonra onay e maili geliyor. Bu mailde adsenseniz yoksa tıklayın diyor. Google adsense sayfasına yöneliyorsunuz. Başvurunuzu yapınca birkaç saat içinde adsenseniz olmuş oluyor.
-İşlemleri dün başka bir pc den yaptığım için tam ifadeleri kullanamadım. Ama yöntem çok basit. 5 dk içinde yaparsınız zaten.
Kaynak: R10.Net Bolanka

Not: Adsense başvurularınızı akşam 19:30-20:00 arasında yapın. Çünkü saat farkı olduğu için o saatlerde başvurunuz daha hızlı kabul olur.
-Eğer banlandıysanız bu linkteki mesaj ve bu mesaj gibi google ye yeniden değerlendirilme talebinden bulunun.
-Önemli olanlar diyebileceğim bunlar. Eğer kendi bulduğunuz yöntemler varsa burada paylaşın herkes adsense sahibi olsun.
-Sorularının olursa elimden geldiğince yardım ederim.

İyi forumlar. İyi kazançlar.

Home Register Log In