Hergün Bir Yeni Takım Silah Skini(Keles,Colt) : Beşiktaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berdun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

berdun

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
berdun
Evet arkadaşlar bugün beşiktaş skini ile karşınızdayım son konumda beşaktaşı isteyen olmuştu

ahmedd kardeşim bütün silahları gs nasıl yapam el insaf !

Artık yeni bişi başlatıyorum bi sonraki takım skini hangi takım olsun söyleyiniz ona göre yapıcam belirli bir sıralamam yok şahsen yabancı takımda söleyebilirsiniz (barcelona,chelsea vs.)

ne kadar çok takım sölenirse bir sonraki gün o takımın skinini yapıcam :)

Ssler :

10sdxz4.jpg

iydank.jpg

Link : File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Berdun iyi forumlar diler :)

saol kullanmıcam ama :D

Teşekkürler Ama Kullanmıcam :)

Kardeş çok karışık olmuş ama emeğine sağlık daha iyisini bekliyoruz :)

Teşekkürler :)

Teşekkürler.Denerim :)

Teşekkürler paylaşım için.

Teşekkürler kanka ama 1.5 silahlarına yakısmıyo 1.6 silahlarına daha cok yakısıyo skinler <3 :D:D

eline koluna orana burana saglık :D:D:D

Teşekkürler kanka ama 1.5 silahlarına yakısmıyo 1.6 silahlarına daha cok yakısıyo skinler <3 :D:D

eline koluna orana burana saglık :D:D:D

kanka sizde karar verin silah sağ eldemi olsun sol eldemi :D genellikle cs 1.5 playerleri var diye cs 1..5 models dosyalarına işliyorum :D

kanka sizde karar verin silah sağ eldemi olsun sol eldemi :D genellikle cs 1.5 playerleri var diye cs 1..5 models dosyalarına işliyorum :D

ben orjinal takılıyorum artık :D bence ikisindende yap :D:D:D

[quote="~ By.']sağol[/QUOTE]

Önemli değil mericim :)

teşekkürelr ; ellerine sağlık

fotonun boyutunu düşürmüş handle barrel oralara koymuşsun eğer bu usdalıksa herkes usta bence oldukça kötü

fotonun boyutunu düşürmüş handle barrel oralara koymuşsun eğer bu usdalıksa herkes usta bence oldukça kötü

skinden anlıyosun evet öyle yaptımda şaheser mi çıkaraydım bizimde işlerimiz var dimi ama :D

Daha önce başkalarına bunları yapabilen çıkmışmı sor bi :) veya istek üzerine skin yapan :D

İyi forumlar :)

Teşekkürler.. :) +Rep.

Geri