3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31

- Yarım tavuk göğsü
- 4 yemek kaşığı un (tepeleme)
- 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı pirinç
- Tuz, karabiber
- 1.5 litre su (tavuğu haşladığımız su ile beraber toplam 1.5 litre)

Tavuk göğsünü iyice haşlayalım ve didikleyelim.
Tencerede unu kavuralım hafif rengi dönüp kokusu çıkınca ocaktan alalım ve küçük bir kase soğuk suda unu eritelim.
Ayrı tencereye sıvıyağı koyup biraz kızdıralım ve salçayı kavuralım.tuz karabiber,pirinç ve tavuk suyunu ekleyelim.
Kaynamaya başladıktan 10 dk sonra erittiğimiz unu ve didiklediğimiz tavukları ekleyelim ve kaynamaya bırakalım. Pirinçler pişince altını kapatalım. Afiyet olsun…