Hayat dersi..!

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Size ibret alınacak birşey anlatayımda , belki aranızda ibret alacak kişiler bulunur..!

11/04/2010 Tarihinde olan OSS sınavdan cıkmısdım

sınavım gayet iyi geçmişti. Meslek lisesi ogrencisi olduğum için 2.sınava tabi tulmadıgımdan dolayı benım ıcın sınav maratonu bitmişti. Sınav cıkışı eve gidip ustumu degişdim. tlfnumla arkadaşlarıma msj atıp bulusma kararı aldık. 1 saat sonra herzamanki yerimizde bulusduk. Sınav stresinden tamamen kurtulmak için arkadaşlarla kendi aramızda 3 , 5 gunlugune dag evinde kalmaya karar verdik. Ama gidecegimiz yer hakkında daha once yaşanmış baya bi korkunc olaylar oldugunu bılıyorduk. aslında braya gıtmek ıstemesekde , sankı bırı bızı zorla ***uruyordu. Herkes evine gidip eşyalarını filan tpladı ve 1 saat sonra yıne aynı yerde buluştuk. Hemen arabaya bınıp dağ evine dogru yol aldık. Çok geçmeden gidecegimiz yere vardık. Dag oldugu için etraf soguk sessiz ıssız ve cok urkutucuydu. İlk akşam arkadaşlarla sobanın etrafında oturup mgeç saate kadar muhabbet edip biraz alkol aldık. Saat 3 gıbı bısey olmustu. herkes sobanın etrafındakı koltuklarda uyuya kaldı. Sabah 10 gibi uyanmıştık. Sabah kalhvaltısını bahcede yapmayı dusunuyoduk. Sabah saat 10 olmasına ragmen pencereden gun ısınları yansımıyodu. Dısarıya baktıgımızda çok yogun bır sıs vardı. Sis nedeniyle etraf baya bi karanlıktı. Kapıyı açıp dısarı cıktıgımızda sankı geceye yeni başlıyomusuz gıbı bı hava vardı. Korktugumuzu bellı etmesekde herkesin yuzunde bı korku ifadesi vardı. Kahvaltı yapmadan arkadaşlarımla etrafı gezmeye karar verdık. Evden Baya Uzaklaştık Ama bunun farkında degildik.Kenan geri dönmek istedi.Bizde zaten çok korkmustukve geri dönelim dedik.ama geldigimiz yolu bulamıyorduk.Geldigimiz Patika ortada yoktu.hiç saga sola sapmadan geri gitmeye basladık.Etraftan daha önce hiç duymadıhgımız sesler geliyordu.Artıkk eve dönüş adımlarımızı hızlandırmak zorunda kaldık.Eve geldigimizde Kapının acık evin bütün ışıklarının acık oldugunu görduk.Eve Girmeye kimsenin cesaveri yoktu.Herkes susmuş etrasın sesini dinlerken evin içinden gelen bir ses bizim adımızı söyleyerek eve girmemizi istiyorudu.Ne kadar korksakta dışarıdan gelen sesler eve girmek zorunda bırakıyordu.korku ve telaşla evin içine koştuk.eve girdigimiz anda kapı kapandı ve bütün ışıklar sondu.Pencereden Yansıyan ışık sadece evin içindeki adamın gölgesini bize gösteriyordu.Bunca olan şeylere ragmen kimseden çıt çıkmıyordu.birden bir ses duyduk ""uyanan artık"" diye.Uyandıgımızda bütün bunların bi kabustan ibaret oldugunu anladım.O Günden sora içmeye tövbe ettim.Sizede tavsiye ederim.

Geri