1
EXE RANK
sc]-[aßeL `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Haz 2009
- Mesajlar
- 1,119
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31

Malzemeler
1 Adet Havuç
1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Un
6 Su Bardağı Su
İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Adet Limon
Tuz
Yemeğin Tarifi
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.