3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31

- 1,5 su bardağı pirinç
- 300 gr. havuç
- 300 gr.kemiksiz tavuk göğüs
- Biber salçası
- Tuz
- Zeytinyağı

Tavuk eti kuşbaşı doğranarak tencerede zeytinyağı ile kavrulur. Tuz eklenir. Suyunu çekerken, havuç soyulur, ortadan ikiye bölünerek, ince ince doğranır. Suyunu çeken tavuk etine doğranmış havuç atılarak, havuçlar tavuk etiyle birlikte pişirilir. Pişince üzerine yıkanmış pirinç, 1 yemek kaşığından az biber salçası, 3 su bardağı kaynar su (3 su bardağından 1 parmak eksik olabilir) ilave edilerek pilav pişirilir. Afiyet olsun.