Havuçlu Pilav

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • 1,5 su bardağı pirinç
  • 300 gr. havuç
  • 300 gr.kemiksiz tavuk göğüs
  • Biber salçası
  • Tuz
  • Zeytinyağı
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Tavuk eti kuşbaşı doğranarak tencerede zeytinyağı ile kavrulur. Tuz eklenir. Suyunu çekerken, havuç soyulur, ortadan ikiye bölünerek, ince ince doğranır. Suyunu çeken tavuk etine doğranmış havuç atılarak, havuçlar tavuk etiyle birlikte pişirilir. Pişince üzerine yıkanmış pirinç, 1 yemek kaşığından az biber salçası, 3 su bardağı kaynar su (3 su bardağından 1 parmak eksik olabilir) ilave edilerek pilav pişirilir. Afiyet olsun.
 
Geri
Üst