17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]Malzemeler: [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]6 tane havuç [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 veya 1.5 su bardağı toz tatlandırıcı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı su [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]200 gr petibör bisküvi [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı Hindistan cevizi [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 çay bardağı ceviz [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı:[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havuçları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin veya robottan geçirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havuçları tencereye koyup içerisine tatlandırıcıyı ve suyu koyun. Tatlandırıcı miktarını havucun tadına göre de ayarlayabiliriz. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havucun rengi değişene ve suyu çekene kadar pişirin, piştikten sonra içerisine bisküvileri robottan geçirin veya elinizde de ufalayabilirsiniz, havucun içerisine yavaş yavaş miktarını ayarlayarak koyun. Bisküvilerin hepsini birden koymayın. Cıvık olmamasına dikkat edin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Daha sonra içerisine cevizi koyup karıştın, elinizle ufak toplar yapıp hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alıp kürdanla servis yapabilirsiniz.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]6 tane havuç [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 veya 1.5 su bardağı toz tatlandırıcı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı su [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]200 gr petibör bisküvi [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 su bardağı Hindistan cevizi [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]1 çay bardağı ceviz [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı:[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havuçları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin veya robottan geçirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havuçları tencereye koyup içerisine tatlandırıcıyı ve suyu koyun. Tatlandırıcı miktarını havucun tadına göre de ayarlayabiliriz. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Havucun rengi değişene ve suyu çekene kadar pişirin, piştikten sonra içerisine bisküvileri robottan geçirin veya elinizde de ufalayabilirsiniz, havucun içerisine yavaş yavaş miktarını ayarlayarak koyun. Bisküvilerin hepsini birden koymayın. Cıvık olmamasına dikkat edin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Daha sonra içerisine cevizi koyup karıştın, elinizle ufak toplar yapıp hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alıp kürdanla servis yapabilirsiniz.[/FONT]