Havuç Topları

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
[FONT=&quot]Malzemeler: [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]6 tane havuç [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]1 veya 1.5 su bardağı toz tatlandırıcı[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]1 su bardağı su [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]200 gr petibör bisküvi [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]1 su bardağı Hindistan cevizi [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]1 çay bardağı ceviz [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Yapılışı:[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Havuçları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin veya robottan geçirin. [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Havuçları tencereye koyup içerisine tatlandırıcıyı ve suyu koyun. Tatlandırıcı miktarını havucun tadına göre de ayarlayabiliriz. [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Havucun rengi değişene ve suyu çekene kadar pişirin, piştikten sonra içerisine bisküvileri robottan geçirin veya elinizde de ufalayabilirsiniz, havucun içerisine yavaş yavaş miktarını ayarlayarak koyun. Bisküvilerin hepsini birden koymayın. Cıvık olmamasına dikkat edin. [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Daha sonra içerisine cevizi koyup karıştın, elinizle ufak toplar yapıp hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alıp kürdanla servis yapabilirsiniz.[/FONT]
 
Geri
Üst